Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  editie  
 
    Inhoud:
 
 
 
Nieuwe pontverbinding Volkerak
Begin van deze zomer komt er een nieuwe pontverbinding op het Volkerak. De pont gaat 2x per dag varen tussen Brabant en Goeree-Overflakkee.

Lees meer ....
   
 
"Wat groeit hier" app
Waterpoort draagt € 5.000,- bij aan de ontwikkeling van de "Wat groeit hier" app. Deze app laat zien wat er gebeurt op een perceel, in een stal of in een kas. En geeft informatie over gewassen, dieren, recepten en achtergronden. Bovendien maakt de app de voedselketen zichtbaar en brengt het de producent en de consument dichterbij elkaar. Met de ontwikkeling, promotie en coördinatie van de app is  € 50.000,- gemoeid. 
   
 
Dimph Rubbens, nieuw aanspreekpunt onderwijs
De bestuurders van Waterpoort hebben Dimph Rubbens opdracht gegeven om de verbinding van Waterpoort met het onderwijs in 2015 invulling te geven.

Lees meer ....
   
 
Uitbreiding jachthaven Schapenput
Na ruim 30 jaar is de uitbreiding van jachthaven De Schapenput in De Heen nu nabij. 

Lees meer ....
   
 
Waterpoort Armada in 2015
Van mei tot september 2015 vindt de Waterpoort Armada weer plaats. Joost van Rijckevorsel en Wim Noordzij hebben onlangs groen licht gekregen van de bestuurders van Waterpoort. Je hoort snel meer over het programma, activiteiten en hoe je mogelijk aan kunt haken.

Lees meer ....
   
 
16 nieuwe gastheren voor Waterpoort
Op donderdagmiddag 5 februari maakten we kennis met 16 nieuwe en enthousiaste gastheren van Waterpoort. De eerste bijeenkomst was bij 'oude' gastheer Hans Bal in Paviljoen Sluishaven. Hierna volgen nog 4 bijeenkomsten waarvan 1 in het teken staat van arrangementen. Hieraan nemen alle gastheren van Waterpoort deel.
   
 
Data Masterclass 2015 bekend
Ook in 2015 gaan we door met het organiseren van de succesvole masterclasses. De data voor zowel de vierde als de vijfde Masterclass zijn vastgelegd.

Lees meer ....
   
 
Filmverslag 3eWaterpoortconferentie
Nog even nagenieten van de 3e Waterpoortconferentie. Momenteel wordt er hard gewerkt om de ideeën en projecten verder te realiseren.

Lees meer ....
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden