Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Editie  
 
    Inhoud:
 
 
 
Zeventiende bietentocht van 19 t/m 22 oktober
De bietentocht is een 4-daagse tocht die elk najaar gevaren wordt door zo'n 30 traditionele platbodems met suikerbieten aan boord. Ze varen via Yerseke naar Zierikzee, dan naar De Heen om tenslotte op de laatste dag aan te komen in Willemstad. Hier vindt de bietenkeuring plaats. 

Lees meer ....
   
 
Johan van den Hout nieuwe bestuurder
Gedeputeerde Johan van den Hout is de nieuwe provinciebestuurder van Waterpoort. Van den Hout, die de portefeuille Natuur, Water en Milieu heeft binnen de provincie Noord-Brabant zal 12 november voor het eerst het Bestuurlijk Overleg voorzitten.

Lees meer ....
   
 
Waterpoortloop 11 en 12 maart 2016
Fietsroutes hadden we al. Maar nu hebben we ook een Waterpoortloop. Een wandeltocht door de 3 provincies langs mooie plekjes in Waterpoort. Deelnemers kunnen kiezen uit 4 afstanden: 110, 80, 40 en 20 km. De voorinschrijving is gestart, dus trek je wandelschoenen aan en meld je aan!

Lees meer ....
   
 
Eerste Vaarseizoen Waterpoortpont afgesloten
Het laatste weekend van september was ook de laatste vaart van de pont De Waterpoort in 2015. Tijdens het eerste vaarseizoen hebben bijna 1500 passagiers meegevaren. De reacties waren zeer positief. Ook de locale media heeft regelmatig aandacht besteed aan de pont. De intentie is om in 2016 door te gaan. De pont is een zeer waardevolle toevoeging aan het gebied. We zoeken nog sponsoren!
   
 
Verslag Netwerkbijeenkomst 
Vrijdag 11 september 2015 vond de netwerkbijeenkomst plaats. Lees het verslag waarin we de resultaten en afspraken hebben vastgelegd. En geniet nog even na via het filmverslag van deze, dat mogen we toch wel zeggen, zeer geslaagde dag. Volgend jaar weer!

 
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden