Copy
  Bekijk online  
Waterpoort, Provincie Noord-Brabant
  Nieuwsbrief nr. 8, juni 2013  
 
    Inhoud:
 
 
 
27 juni, Waterpoort gaat volgende fase in
Donderdag 27 juni 2013 ondertekenen de partners van Waterpoort de samenwerkingsovereenkomst. Hiermee luiden we de volgende fase van Waterpoort in. De samenwerkingsovereenkomst verwoordt dat zes gemeenten rond het Volkerak-Zoommeer, de drie betrokken provincies, waterschap Brabantse Delta, terreinbeheerders, ZLTO, bedrijfsleven en onderwijs, samen aan de slag gaan met de ontwikkeling van het gebied. 

Lees meer....
   
 
Fotowedstrijd groot succes
Tot 1 juni was het mogelijk om de foto van het mooiste plekje van Waterpoort in te zenden. Dit hebben vele enthousiaste fotografen ook gedaan. We hebben 200 prachtige foto's ontvangen van heel veel mooie plekken in Waterpoort.

Lees meer.....
   
 
Ada Grootenboer burgemeester Goeree-Overflakkee
Ada Grootenboer wordt de eerste burgemeester van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Ada Grootenboer is als wethouder van Moerdijk intensief betrokken bij Waterpoort.

Lees meer....
   
 

Feestelijke opening streekproductenveiling

Woensdag 12 juni 2013 vond de feestelijke opening plaats van de toeristische streekproductenveiling in Sint-Annaland. Onder grote belangstelling werden de eerste streekproducten geveild.

Lees meer....
   
 
Schouten en Schepenen race 2013
Bestuurders van maar liefst 20 gemeenten in het Zuidwestelijke Deltagebied bijeen. Elke gemeente een eigen, traditioneel Zeeuws zeilschip. De winnaar van de zeilrace krijgt de felbegeerde Schout en Schepenen bokaal voor een jaar mee naar huis.

Lees meer....
   
 
Wandelroutenetwerk Goeree-Overflakkee
Vrijdag 24 mei 2013 was een warme belangstelling voor Ooltgensplaat. Gedeputeerde Han Weber was op bezoek om samen met waarnemend burgermeester Corstiaan Kleijwegt en wethouder Arend-Jan van der Vlugt de laatste bordjes van de eerste fase van het wandelroutenetwerk Goeree-Overflakkee te bevestigen.

Lees meer....
   
 
Galathese haven wordt nieuwe waterpoort
Ondernemer Hans Bal uit Ooltgensplaat is gestart met het nieuw leven blazen in de Galathese haven. Op korte termijn wil hij het restaurant heropenen, zodat via het water of via het nieuwe fietspad opnieuw van deze prachtige plek aan het Volkerak kan worden genoten. Geniet vast mee via de Facebook-pagina 'Paviljoen Sluishaven'.
   
 
  afsluiting  
 
WATERPOORT
www.waterpoortwerkt.nl
info@waterpoortwerkt.nl
T 073 68 08 272
Altijd op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?
Volg ons op twitter: @waterpoortwerkt

Twitter Waterpoort
Doorsturen
Aanmelden
Afmelden