Copy
Energie besparen, zelf opwekken, op afstand bedienen, het kan allemaal in 2013.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk deze e-mail in uw browser.
 
 
Nieuwsflits 13-09-2013
 
 
 
Aftrap Texel, slim zelfvoorzienend
Vandaag wordt de folder ‘Texel, slim zelfvoorzienend’ met de krant verspreid over het eiland.
Heeft u hem gemist? Dat zou jammer zijn.
We starten binnenkort namelijk met het project ‘Texel, slim zelfvoorzienend’. U kunt zich nu voor aanmelden voor deze proef. Doel van de proef is om te onderzoeken hoe Texel zelfvoorzienend kan worden in haar energievoorziening. Dit willen we bereiken door met zijn allen vooral energie gaan gebruiken op momenten dat deze duurzaam beschikbaar is op Texel en door te proberen het energiegebruik verder te verminderen.

Als u meedoet met deze pilot, krijgt u onder andere  het slimme metersysteem KIEK!  Hiermee krijgt u, op een leuke manier, inzicht in uw energieverbruik (en opwek, als u die heeft). U kunt direct besparen met dit systeem; zowel in energieverbruik als energiekosten.
U krijgt kosteloos de beschikking over dit nieuwe slimme systeem, persoonlijk advies en twee ‘slimme pluggen’, waarmee u de energieslurpers in uw huishouden kunt ontmaskeren.

Wilt u meer weten over ‘Texel, slim zelfvoorzienend’, of wilt u zich direct aanmelden voor de pilot? Kijkt u dan in bijgaande folder. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Tot KIEK!
 
 
De coöperatie van en voor u