Copy
Energie besparen, zelf opwekken, op afstand bedienen, het kan allemaal in 2013.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk deze e-mail in uw browser.
Leden van TexelEnergie
 
 
Nieuwsbrief Maart 2013
 
 
 
Nominatie E-Award
Texel is genomineerd voor de E-Award; een initiatief van Natuur & Milieu  om elektrisch rijden in Nederland te stimuleren. TexelEnergie draagt daaraan bij door actief voorlichting te geven over het elektrisch rijden op groene stroom. Momenteel kunnen mensen via TexelEnergie zelfs een of twee dagen gratis gebruik maken van een elektrische auto. Ook vakantiegasten kunnen meedoen, TexelEnergie maakte een speciale afspraak met de Hotel Groep Texel.

› Lees meer over de Texelse nominatie en de afspraak
 
Waarop kunt u als ondernemer energie besparen
Steeds vaker kom je de afkorting MVO tegen als je leest over bedrijven. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; een bedrijf runnen met respect voor mensen en het milieu. Een belangrijk onderdeel van MVO is besparen op energie. Soms kan het zo simpel zijn.
Volgens Bouke Weber van Hotelgroep Texel loont het bijvoorbeeld om eens goed naar de verlichting in uw pand te kijken. 

› Meer besparingstips van Bouke Weber
 
Profiteer een jaar lang van verlaagd btw-tarief
Heeft u plannen op verbouwingsgebied? Bijvoorbeeld een nieuwe boiler, geiser, cv-installatie, kachel, warmtepomp, zonnepanelen of dubbel glas?  Zet er dan dit jaar vaart achter, want vanaf 1 maart jl. vallen tijdelijk de arbeidskosten van allerlei klussen aan uw huis onder het gunstige btw-tarief van 6% (in plaats van 21%).  De regeling is geldig tot 1 maart 2014.

› Lees meer over de voorwaarden
 
Korting op spaarlampen
Expert Schoorl heeft momenteel een actie waarbij leden van TexelEnergie korting krijgen op dimbare spaarlampen. Als u in de winkel bij aankoop vermeld dat u lid bent van TexelEnergie, betaalt u niet de normale prijs van € 2,95, maar slechts € 1,95 per stuk. De aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.

 
 
Het team van TexelEnergie wenst u een Vrolijk Pasen!