Copy
Energie besparen, zelf opwekken, op afstand bedienen, het kan allemaal in 2013.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk deze e-mail in uw browser.
Leden van TexelEnergie
 
 
Nieuwsbrief December 2013
 
 
 
Eerste informatieavond KIEK!
In Dorpshuis De Wielewaal in De Waal werden op 11 december jl. de deelnemers aan de pilot ‘Texel, slim zelfvoorzienend’ voor het eerst uitgebreid geïnformeerd over de details van het project. Brendan de Graaf van TexelEnergie, en Remco Köhne en Matthijs van Rijn van Liander gaven een toelichting op de pilot en het installatiesysteem. Er was uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.
Lees hier het verslag >
 
Cadeau voor leden van TexelEnergie
Aandeelhouders  van TexelEnergie ontvangen een sympathiek cadeau;  zij kunnen een professionele warmtescan laten maken van  hun huis, ter waarde van ca. 250 euro. Hiermee kunt u zien of uw huis voldoende is geïsoleerd.  Meldt u zich wel snel aan, want het bedrijf is slechts een week ingehuurd (vol=vol). Meer informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op de website.
 
Bespaarshop geopend
Diverse artikelen om stroom en gas mee te besparen in uw huis, tuin en op kantoor kunt u nu bestellen bij de nieuwe bespaarshop van TexelEnergie. Bijvoorbeeld buitenlampen met sensor, standby-killers, solar opladers en nog veel meer. Neem vooral eens een kijkje in de webwinkel.
 
Energiezuinig computeren
Wist u dat een laptop 50 tot 80% minder energie verbruikt dan een pc? Het verschil op de energierekening oplopen tot vijftig euro per jaar. Wat ook scheelt: stel via het configuratiescherm van uw computer een zuinig energiebeheer in. Zet de computer bij pauzes direct in de slaap- of sluimerstand. En: als de computer uitstaat, maar de stekker zit nog in het stopcontact, verbruikt hij evengoed een beetje stroom. Kijk ook eens op onze bespaarpagina.
 
Samen het nieuwe jaar in
Het team van TexelEnergie wenst u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2014!
Van vrijdag 27 december 2013 tot maandag 6 januari 2014 is het kantoor gesloten, zodat we daarna geheel opgeladen weer voor u klaarstaan.