Podjetniški servis - nujna nadgradnja za stabilnost in razvoj vašega podjetja

7 RAZLOGOV ZA PODJETNIŠKI SERVIS

Ste se kdaj vprašali, ali vam vaš računovodski servis nudi storitev, ki jo resnično potrebujete ali pa gre le za izpolnjevanje zahtev, ki vam jih nalaga državna birokracija?
Verjemite, da tako razmišlja marsikateri podjetnik, saj je funkcija klasičnih računovodskih servisov resnično podrejena zastarelemu načinu dela.

Toda vi potrebujete več! Razmere na trgu so neizprosne in od vas zahtevajo temeljito podporo odločanju in še marsikaj... DAP Podjetniški servis vam tako nudi celoten sklop storitev, nujno potrebnih za podporo učinkovitemu poslovanju:

1. Računovodski servis s storitvijo „v oblaku“
2. Pridobivanje nepovratnih sredstev na EU razpisih
3. Davčno svetovanje in optimizacija financ
4. Svetovanje in pomoč pri davčnih olajšavah
5. Marketing & prodaja
6. Internacionalizacija poslovanja kjerkoli v svetu
7. Poslovni načrti, finančne in marketing projekcije...

Posvetite se vodenju podjetja, ostalo prepustite nam.. in to resnično poceni!

Pomembno: v mesecu oktobru vam nudimo posebne ugodnosti pri naročilu. Pokličite za informacije: 031-702-500 ali pišite: andrej@dap-ing.eu

Instrument MSP

Včeraj je potekel drugi rok oddaje 1. faze trofaznega razpisa Instrument MSP. Vsekakor gre za do sedaj najobsežnejši program EU, namenjen sofinanciranju razvojnih projektov malih in srednje velikih podjetij v državah članicah in tudi za naša podjetja je pomembno, da izkoristijo programsko priložnost.

Nekoliko bolj kritično razmišljanje o nformiranosti naših podjetnikov ter pravilnem pristopu pri prijavi na razpis, si lahko preberete v članku S košem po denar v Bruselj in ne pozabite: naslednji rok za oddajo vloge je 17.12.2014.

Sicer pa vam DAP inženiring skupaj z Zavodom KAM DATA pomaga uskladiti vašo idejo oz. projekt s smernicami posameznega evropskega programa ter pripraviti primerno projektno - razpisno dokumentacijo. Več o programih si oglejte na spletni strani Zavoda KAM DATA.

AKTUALNI DOMAČI RAZPISI

Po objavi Slovenskega podjetniškega sklada sta na voljo še 2 roka za P1B TIP. To je kredit s subvencionirano obrestno mero 6 mesečni EURIBOR + 0,00%, namenjen za konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšanje tržnega položaja, širitev dejavnosti ter krepitev razvojno tehnoloških rešitev v podjetju. Za prijavo na razpis je potreben bančni sklep o odobritvi kredita. Možno je dobiti do 937.500€ razvojnih sredstev, z dobo odplačila do 7 oz.10 let. Naslednja roka za prijavo sta 05.10.2014. in 05.11.2014. Povprašajte za individualno pojasnilo!

Do konca leta oz. do porabe sredstev bo na voljo še kredit P1B s subvencionirano obrestno mero 6 meseč. EURIBOR + 1,95% ter garancijo do 80% višine glavnice. Gre za investicijski kredit, katerega upravičeni stroški so materialne, nematerialne investicije in obratna sredstva. Predhodno potrebujete bančni sklep o odobritvi kredita. Roki za prijavo: 15.10., 17.11. in 15.12.2014. Povprašajte za individualno pojasnilo!

Subvencije za zaposlitev brezposelnih oseb, starih 50 let in več, iz vzhodne Slovenije, ki so min. 12 mesecev brezposelni ali pa so brez izobrazbe. Subvencija za zaposlitev je v višini 5.000€ na osebo. Skupaj je na voljo 3,8mio EUR. Rok: 30.9.2014. Povprašajte za individualno pojasnilo!

Kombinacija sofinanciranja ter kreditiranja investicij za učinkovito rabo energije za MSP (mikro, mala in srednje velika podjetja). Gre za investicije daljinskega ogrevanja in/ali hlajenja, energetsko učinkovitost novih zgradb, visoko učinkovitost kogeneracije toplote in energije in podobno. Rok za oddajo je do porabe sredstev oz. najkasneje do 30.10.2014. Povprašajte za individualno pojasnilo!

Informacije o ostalih aktualnih domačih in EU razpisih:
Domači razpisi
EU razpisi
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2014 DAP-iNG d.o.o., All rights reserved.


odjavite DAP novičkar     spremenite svoje podatke 

Email Marketing Powered by Mailchimp