Copy


SPECIALIST IN VERHUUR VAN WOONRUIMTE
- KOOPS MAKELAARDIJ OPENT NIEUW KANTOOR IN LEIDEN -
Beste relatie,

In de vorige nieuwsbrief lieten wij u al weten dat wij in deze nieuwsbrief heugelijk nieuws zouden brengen. Met gepaste trots laten wij u weten dat wij v.a. 2 januari 2016 een 3e makelaarskantoor openen. Leiden is de stad waar wij veel mogelijkheden zien. Zoals u weet hebben wij de laatste jaren ons best gedaan om zowel in Haarlem als Amstelveen een sterk kantoor neer te zetten. Dankzij ons team maar ook zeker dankzij het vertrouwen van onze verhuurders hebben wij dat kunnen realiseren.
Waarom Leiden?
Vanaf begin dit jaar hebben wij verschillende nabijgelegen steden onder de loep genomen. Na veel voorbereiding zien wij uiteindelijk veel mogelijkheden in de mooie stad Leiden. Er zijn een aantal Relocaters en Multinationals met wie wij een warm contact onderhouden, zij zijn naast Haarlem en Amsterdam ook actief in Leiden. Daarnaast hopen wij ook een aantal bestaande verhuurders terug te zien in deze regio. Onderzoek wijst uit dat Leiden een regio is waar veel beleggers actief zijn, meer dan in Amstelveen en Haarlem. Natuurlijk zijn er al wat makelaars actief in de verhuur, maar wij zullen ons best doen om met onze werkwijze te laten zien dat een samenwerking met ons kantoor de beste keuze is.
Locatie
Wij hebben een uitstekende locatie kunnen vinden aan één van de bekendste grachten van Leiden. Wij zullen ons kantoor vestigen aan de Nieuwe Rijn 44, 2312 JG te Leiden, nu al telefonisch te bereiken op 071-2032173 of via mail op leiden@koopsmakelaardij.nl. Gesitueerd midden in de stad met in de buurt voldoende parkeermogelijkheden, nabij vele winkels, leuke restaurantjes en de welbekende woensdag- en zaterdagmarkt met ca. 200 kramen. Een kantoor met een echte zichtlocatie waar we met gemak 4 of 5 werkplekken kunnen realiseren.
Samenstelling teams
Het openen van een 3e kantoor heeft consequenties voor de verhuurteams in Amstelveen en Haarlem. Kevin Vink, nu nog vestigingsmanager in Haarlem, zal het nieuwe kantoor in Leiden openen en aansturen. Vanaf de start zal Kevin ondersteund worden door Denise Jansen. Ons kantoor in Haarlem zal v.a. 1 december al versterkt worden met Mitchel Mense en Alex Veltman. Mitchel, woonachtig in Haarlem, is momenteel nog accountmanager bij de Rabobank in Haarlem en Alex, woonachtig in IJmuiden, is teamleider van een short stay verhuurbureau in Amsterdam. Sander Koops zal 4 dagen in de week werkzaam zijn in Haarlem.
Ontvang een verrassing of kom eens langs
Wanneer u met ons gaat samenwerken in Leiden, of u brengt één van uw relaties aan, dan ontvangt u een leuke verrassing van ons. Indien u in de gelegenheid bent, kom dan vooral eens een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor. We zijn tijdens werkdagen geopend van 9:00 tot 17:30.
Uw woning snel en deskundig verhuren? Neem contact op!
Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
Beheer
Beheer

Heeft u n.a.v. deze nieuwsbrief vragen? Neem dan contact op met één van onze kantoren. We zijn bereikbaar op 020-8203676, 023-5329817 of 071-2032173 of via mail naar; nieuwsbrief@koopsmakelaardij.nl

Uitschrijven     Uw gegevens wijzigen

Copyright © Koops Makelaardij BV - voor verhuurders, All rights reserved.