Copy
Koekoek! Open voor energie
Bekijk in je browser
De ontknoping van de competitie nadert. Gelukkig staan er nog meer prachtige actiemomenten op de agenda. Gezellig, tennis je mee?
In deze actie Koekoek!
• Platte-kar-feestje
9 juni
• Toernooien inschrijven
• Padel bouw gestart

Gravel, sportiviteit & gezelligheid bij ons open toernooi! Dat mag je niet missen. 

De inschrijving is geopend! We stellen je binnenkort voor aan Jamie en Remco van Veldsink-Lodewijks van Ginneken Adviesgroep.
INSCHRIJVEN OPEN TOERNOOI

Najaarscompetitie

12 september t/m 29 oktober
Lekker doorgaan met de competitie? De inschrijving voor de najaarscompetitie is alweer geopend. Vanaf 13-9 spelen we van donderdag t/m zondag, data vind je hier. Voor alle dubbelwedstrijden geldt een wedstrijd-tiebreak. Geen derde set, maar een ‘super-tiebreak’ tot en met 10 punten met 2 punten verschil. Dat houdt de snelheid er lekker in.
INSCHRIJVEN NAJAARSCOMPETITIE

Etten-Leur open

Zaterdag 14 juli voor Etten-Leurenaren
Na een héle succesvolle eerste editie van dit dagtoernooi vorig jaar, gaan we op 14 juli weer voor het gezelligste tennisevenement van de regio: Etten-Leur Open! Wedstrijden worden gespeeld op de beide parken. De feestavond is dit jaar op ons park. Doe je mee?
ETTEN-LEUR OPEN

Levendige website

Check 't zelf
Het tennisseizoen is lekker op gang. Net als de website van jouw clubje, daar kun je van alles vinden. Van  tossen tot hoofdklasse en van g-tennis tot de club van 100.  Kijk af en toe eens online. Zet 'm in je favorieten.
CHECK TENNISCLUBETTEN.NL

Op de platte kar?!

Zaterdag 9 juni afsluiting competitie
De droom van iedere tennisser... een officiële huldiging op de (gloedje nieuwe tweede kans) platte kar. Natuurlijk zijn alle leden uitgenodigd. Met lekkere barbecue vanaf 19u met sapje en brute muziek huldigen we de kampioenen van de lentecompetitie. Dat mag je niet missen!

Aanmelden: €12,50 bij de bar tot 5 juni 

Interne competitie

Samen ladderen? Schrijf je in
De interne competitie is terug! Dé manier om lekker te tennissen en andere leden te leren kennen. En dat op het mnooieste park van Nederland. Waar wacht je nog op? De inschrijving is weer geopend. Doe mee, doe mee!
INSCHRIJVEN INTERNE COMPETITIE

Mannenavond!

Vrijdagavond 15 juni
Onvergetelijk tennis, hier en daar 'n biertje en een klein frietje. Plus natuurlijk een afsluitende topact. Alleen daarvoor al...

Vrijdag 15 juni, aanmelden bij de bar

Het aftellen is begonnen

Jippie! Alles is rond, de vergunningen, de voorbereidingen zijn getroffen door groundsman-toppers Jac en Loui. Ook de afspraken met de bouwer Padel service zijn gemaakt inclusief de planning. Woensdag aanstaande is een heuglijke dag, dan begint de offciële bouw van de Padelbanen. Als je op het park bent, kom gerust eens kijken. De kinderbanen zijn al foetsie, het aftellen is begonnen: 321... Padel!
CHECK DE WEBSITE: 321... PADEL
Vragen of opmerkingen? Heb je nieuws of wil je iets delen met de leden, laat een bericht achter bij de Koekoek! redactie.
Kees, Dennis, Doriet, Erik, Jacqueline en Jos.
Bestuur Tennisclub Etten
Delen
Doorsturen
Koekoek! is de open nieuwsbrief van Tennisclub Etten.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TennisClub Etten · Hogeweg 17 · Etten-leur, 4876 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp