Copy
Koekoek! Open voor energie
Bekijk in je browser
Hallo. De dagen worden weer langer, en langzaamaan kijken we weer vooruit naar het voorjaar, de zomer... De pieken van het tennisseizoen! 
In deze Koekoek!
• Highlights ALV

• Clubkampioenschap
• 23 maart 
gravelsnuiven
Afgelopen 10 januari hadden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Als bestuur is dat misschien wel de spannendste dag van het jaar. Als je je werk niet goed hebt gedaan, word je er op afgerekend, maar als je je werk wel goed hebt gedaan, zul je het ook merken op zo’n avond.

En we zijn op de goede weg! De geluiden waren positief en dat geeft ons weer zóveel energie om er tegenaan te gaan in 2018! Tennisclub Etten bruist, groeit en leeft als nooit tevoren. Hieronder de highlights van de avond op een rijtje...

Padel

Tennisclub Etten gaat aan de Padel!
Er is met een ruime meerderheid vóór de aanleg van twee padelbanen gestemd. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. We kiezen voor de toekomst en dus (ook) voor padel. Padel is een goede toevoeging voor tennisclubs en laat groei zien van ledenaantallen. De aanleg van de Padelbanen start zo snel mogelijk.
Bekijk dit filmpje maar eens. Iets voor jou?

Voorzieningen

Verbetering van de voorzieningen
Jarenlang heeft de vereniging weinig tot niets kunnen reserveren voor onderhoud van het park. Er is besloten, nu de vooruitzichten het toelaten, om jaarlijks € 10.000 te doteren aan de voorziening voor (groot) onderhoud, zodat we het niveau van het park op peil kunnen houden, zonder daarvoor leningen aan te hoeven gaan. Denk daarbij aan de renovatie van de douches/toiletten, vervanging van het dak van het paviljoen, onderhoud hekwerken/banen, vervanging/verbetering terrasmeubilair, verbetering terras/overkappingen, verbetering entree.

Contributie

Blijft gelijk
Hoewel het voorzieningenniveau stijgt, we het hele jaar open zijn en we een extra sport gaan aanbieden (padel), is besloten om de contributie gelijk te houden.

Vrijwilligers

Ja graag!
Onze vereniging draait nagenoeg volledig op vrijwilligers. En die hebben we eigenlijk altijd wat te weinig. Verschillende commissies zitten met smart op extra ondersteuning te wachten (o.a. 45+ commissie, bedrijven-, sponsor-, jeugdcommissie, bar, etcetera). Vele handen maken licht werk!
Wil je ook een steentje bijdragen aan de club? Stuur een mailtje of meld je bij het bestuur of commissie.
De notulen en alle bijbehorende informatie zijn op te vragen via de website met het wachtwoord ‘klaarvoordetoekomst2018’.
Bestuur Tennisclub Etten
 

Clubkampioenschappen

Club 4 life 19 t/m 25 maart 2018
Kan jij niet wachten om alvast wat wedstrijden te spelen voordat de competitie start? Schrijf je dan nu alvast in voor de Club 4life clubkampioenschappen. Dit jaar is een bijzondere editie omdat Tennisclub Etten & TV Rico samen dit mooie toernooi organiseren. Inschrijving kost € 2,50 per onderdeel. Een kleine bijdrage die volledig aan het KWF zal worden geschonken!

Wat moet je verder nog weten?! Onderdelen: enkel & dubbel, maximaal op 2 onderdelen inschrijven, poule wedstrijden op tijd (50 minuten), finales niet op tijd. Reserveer vrijdag 23 maart alvast in je agenda voor de pasjes-ophaal-feest-avond!
Michelle & Patty
INSCHRIJVEN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Feestelijke opening

23 maart 2018
Binnenkort is het weer zover! Graag zien we jullie allemaal op 23 maart aanstaande, bij de officiële,
feestelijke opening van het seizoen! 
Bestuur Tennisclub Etten
Wil je iets delen? Contact de Koekoek! redactie.
Kees, Dennis, Doriet, Erik, Jacqueline en Jos.
Bestuur Tennisclub Etten
Doorsturen
Share
Koekoek! is de open nieuwsbrief van Tennisclub Etten.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TennisClub Etten · Hogeweg 17 · Etten-leur, 4876 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp