Copy


Nieuwsbrief

januari 2019
 


Valentijn Menu

Hartstochtelijke gerechten, zinnenprikkelende wijnen, verleidelijke ambiance. Alles uit de kast om de liefde te vieren!

Valentijn Menu, € 132,50 per persoon, exclusief drank. Datum donderdag 14 februari, lunch of diner.
Reserveer nu!


Menu 'Bits & Bites'

Meesterkok Soenil Bahadoer houdt van spicy smaken. Gerechten met een bite. Zoet, zuur, bitter, zout. Krokant, zacht, luchtig, zalvend. Iedere hap is een explosie van smaken, het mondgevoel een beleving.

Menu 'Bits & Bites' is dé kans om alle facetten van Soenil's keuken te ervaren.  8 Kleine gangen lang verrast hij u met zijn bijzondere smaken. U kunt dit menu t/m maart iedere donderdag en zondag reserveren, lunch of diner. Prijs per couvert € 99,00 exclusief drank.


Reserveer hier (graag vermelden dat u dit menu wenst)
 

Hommage aan Roger Souvereyns

Gastronomisch grootmeester Roger Souvereyns stond ooit aan de wieg van het succes van Soenil Bahadoer. In zijn restaurant Scholtenshof leerde Soenil werken op het allerhoogste niveau. De meest luxe producten, complexe bereidingen, omgang met stress. Voor Soenil waren het misschien wel de 3 belangrijkste jaren van zijn leven. Hij is zijn leermeester daar nog altijd oneindig dankbaar voor.

Van 19 tot en met 25 februari brengt Soenil een hommage aan Roger Souvereyns. Kreeft, krab, foie, truffel, kaviaar, zijn gerechten stonden er bol van. Naast signatuurgerechten zal Soenil ook eigen creaties, geïnspireerd op zijn meester, bereiden. Prijs per couvert € 195,00 inclusief een glas champagne, exclusief verdere drank.
Reserveren kan hier.

 
Boek 'Roger & Ik'
 
Onlangs is er een boek uitgebracht waarin 48 chefkoks hun ervaringen met Roger Souvereyns delen. Natuurlijk ontbreekt Soenil Bahadoer daarin niet. U kunt het boek in het restaurant kopen voor de prijs van € 60,00.

‘Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. Ik heb er zin in!'

- Soenil Bahadoer -

 

 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS  NUENEN
T 040-283 7336
www.restaurant-delindehof.nl
info@restaurant-delindehof.nl

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands