Copy
De Lindehof en L'Air Du Temps starten pop-up restaurant op Folie Culinair
Een mooiere combinatie is bijna niet denkbaar, Soenil Bahadoer en Sang-Hoon Degeimbre. Beide 2-sterrenchefs en beide bekend om hun bijzondere gerechten, subtiel geïnspireerd door hun cultuur. Soenil met zijn Hindoestaanse roots en Sang-Hoon met zijn Koreaanse.


Tijdens Folie Culinair, het exclusieve internationale gastronomie event in Maastricht, staan ze samen in de keuken van hun pop-up restaurant. Zij bereiden daar een prachtig 3-gangenmenu met signature gerechten. Daarnaast kunt u genieten van lekkere cocktails en kleine mondvermakertjes.

Reserveren kan via de site van De Lindehof restaurant-delindehof.nl. Als u niet in het bezit bent van een toegangsbewijs, zal de beursorganisatie hier voor zorgen. Geef dit dan aan bij uw reservering. Het event vindt plaats in het MECC van 10 t/m 12 oktober a.s. Kijk op folieculinaire.com voor meer informatie.

Restaurant De Lindehof is daarom op maandag 10 oktober gesloten.
Het was tijd voor een nieuwe website
Restaurant De Lindehof heeft een nieuwe website. Sneller, strakker en flitsender.Kijk snel op restaurant-delindehof.nl!
‘Reizen is voor mij de allergrootste bron van inspiratie.'

- Soenil Bahadoer -

Soenil's herinneringen aan zijn reis naar Vietnam
Als ik terugdenk aan mijn reis naar Vietnam, komen er allerlei herinneringen naar boven. Het oneindige aanbod aan streetfood. Het één nog lekkerder dan het andere. Bij sommige kraampjes stonden lange rijen mensen te wachten. Voor een hapje van een paar centen. Lekker fris biertje erbij.

In Vietnam eten ze alles wat leeft en alles is vers. Kruiden zoals koriander en munt smaken intens. Niet te vergelijken met die in Nederland. Je kunt er 24 uur per dag eten op de dag- en nachtmarkten. Iedere markt heeft zijn eigen sfeer en voedsel.

Maar ook de prachtige tochten, per boot en op de motor. Door kleine dorpjes, langs kleurrijke mensen, door de bergen, op uitgestrekte meren. Kijken zover je kunt. Adembenemend. Voor wie van reizen en lekker eten houdt is Vietnam een echte aanrader!

All-In-Spektakel
Prachtige gerechten, perfect passende wijnen, het All-In-Spektakel is een complete gastronomische ervaring voor een vaste prijs.

U start bij binnenkomst met een aperitief en diverse amuses. Daarna volgt een heerlijk 4-gangenmenu met daarbij zorgvuldig gekozen wijnen. Als afsluiting geniet u van koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Het All-In-Spektakel serveren wij elke donderdag in september en oktober. De couvertprijs bedraagt € 115,00. De gerechten wisselen regelmatig. Reserveren?  Dat kan hier.

Image Map


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands