Copy


Nieuwsbrief

september 2017
 


'Food on the Edge'  

Food on the Edge, hét symposium van de culinaire wereld. Van over de hele wereld vliegen topchefs naar Ierland om elkaar te inspireren. In 2015 kocht ik een toegangspas en een ticket en ging er heen. 2 Dagen luisterde ik naar de groten der culinaire aarde. Vol bewondering, enthousiasme en inspiratie keerde ik terug naar Nederland.

Dit jaar sta ik zelf op het podium. Sinds de uitnodiging in de digitale brievenbus viel, voel ik een gezonde spanning. Het thema is 'Action and Reaction'. De lengte van de presentatie 15 minuten. In het engels. Spannend.
 
Inmiddels staat mijn verhaal op papier met als titel 'Peperboompje'. En nu is het oefenen. Stopwatch erbij. Het moet top zijn. Mijn publiek moet net als ik toen, met een koffer vol inspiratie naar huis terugkeren. En dat gaat me lukken. Go for it! 

'On the Edge' Tasting Menu, elke donderdag 

In oktober en november staat elke donderdag in het teken van op en top culinair genieten. Het 'On the Edge' Tasting menu bestaat uit een eindeloze reeks kleine hapjes en gerechtjes. Alle topsmaken uit de keuken van meesterkok Soenil Bahadoer komen voorbij. Een scala aan smaaksensaties, gang naar gang, hap naar hap. 

Elke donderdag in oktober en november, prijs per couvert € 125,00 exclusief drank. Door de bewerkelijkheid van dit menu kunt u op deze avonden geen keuze uit onze menukaart maken.
Reserveren kan hier.

Reserveer alvast voor de kerstdagen

U kunt vanaf nu reserveren voor de kerstdagen. Restaurant De Lindehof is open op kerstavond en op 1ste en 2de kerstdag voor de lunch en voor het diner. Reserveer hier.
 

‘Het combineren van verschillende culturen in de culinaire wereld geeft veel vreugde en geluk. Waarom lukt dat in de samenleving niet?'

- Soenil Bahadoer -

 

 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS  NUENEN
T 040-283 7336
www.restaurant-delindehof.nl
info@restaurant-delindehof.nl

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands