Copy


Nieuwsbrief

december 2018
 


Het Piek Menu! Ode aan een fantastisch jaar 

Opnieuw 2 sterren, een stijging naar 17,5/20 punten in Gault Millau en op nummer 6 in Lekker. 2018 Overtreft al onze verwachtingen. 

Met het Piek Menu brengen we een ode aan dit fantastische jaar . En aan de kerstboom natuurlijk ;). 8 Gangen, klein maar fijn. En als afsluiting koffie of thee met handgemaakte friandises. Reserveer snel want het Piek Menu serveren wij slechts 3 dagen, op 20, 21 en 23 december, als lunch en diner. Prijs per couvert € 99,00 exclusief drank.


Reserveer nu (graag bij uw reservering aangeven dat u voor dit menu kiest)

Cadeautip! Dinerbon van Restaurant De Lindehof

Bent u nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor onder de kerstboom? Wat dacht u van een dinerbon van Restaurant De Lindehof? U bepaalt het bedrag en wij maken er een prachtig geschenk van.

 

Februari 2019; Hommage aan Roger Souveryns

De derde week van februari 2019 staat bij Restaurant De Lindehof in het teken van Meesterkok Roger Souveryns. In onze nieuwsbrief van januari leest u meer.

 
Vakantiesluiting
 
Van 27 december tot en met 2 januari sluit Restaurant De Lindehof even haar deuren voor een korte vakantiebreak. Vanaf 3 januari bent u weer van harte welkom.

Soenil en zijn lindegirls en lindeboys wensen iedereen gezellige en vooral smakelijke feestdagen toe en alvast alle goeds voor het nieuwe jaar. 

‘Complimentjes krijgen is fijn. Ze maken mij zo trots als een pauw.'

- Soenil Bahadoer -

 

 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS  NUENEN
T 040-283 7336
www.restaurant-delindehof.nl
info@restaurant-delindehof.nl

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands