Copy


Nieuwsbrief

maart 2018
 


De nieuwe stijl van De Lindehof

De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je. De marmeren achterwand vormt samen met de donkere vloer een stijlvolle basis. Objecten van licht en geluid brengen sfeer. Optimale akoestiek dempt gesprekken en geluiden uit de keuken. Comfortabele stoelen nodigen uit. De nieuwe stijl van De Lindehof ontspant en laat gasten optimaal genieten van mooie gerechten en prachtige wijnen.

Re-Meet Menu

Maak opnieuw kennis met De Lindehof! In maart, april en mei kunt u op maandag en donderdag (feestdagen uitgezonderd) het Re-Meet Menu reserveren. Een 5-gangen lunch of diner voor € 75,00, exclusief drank. Wel even aangeven bij uw reservering. Dat kan hier.
'Over the Top' Menu

Truffel, kreeft, kaviaar, Wagyu. Met die topingrediënten gaat Soenil Bahadoer aan de slag om de meest exclusieve gerechten te bereiden. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Een zeer exclusief menu voor de echte fijnproever.

Alleen op vrijdag 16 en zondag 25 maart. 6-Gangen lunch of diner voor € 220,00 per couvert exclusief drank. Graag bij uw reservering vermelden. Klik hier. 


Pasen

Op 1ste en 2de Paasdag is De Lindehof geopend. Zowel voor de lunch als voor het diner. U kunt dan genieten van ons Toque Blanche Menu of een keuze uit onze menukaart maken. 

‘Met mijn gerechten breng ik twee culturen samen.'

- Soenil Bahadoer -

 

 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS  NUENEN
T 040-283 7336
www.restaurant-delindehof.nl
info@restaurant-delindehof.nl

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands