Copy


Nieuwsbrief

december 2017
 


De Lindehof krijgt een nieuw interieur

We gaan 2018 voortvarend van start. Het interieur van het restaurant krijgt een volledig andere look. Een nieuwe vloer, nieuw meubilair, akoestische wanden. De warme uitstraling zal gasten direct omarmen.
 
Om dit alles te kunnen realiseren gaat De Lindehof een kleine 3 weken dicht, van 5 tot en met 22 februari 2018. Op vrijdag 23 februari tijdens het diner openen wij onze deuren weer.   

Zoals ieder jaar zijn wij ook na de kerstdagen even gesloten, van 27 december tot en met 4 januari 2018.2017 Was een mooi jaar

Met trots kijken we terug op 2017. 2 Michelinsterren, 17 Gault Millau punten en weer een plekje hoger in de Lekker. Het was een mooi jaar.

Dank aan onze gasten. Het is een eer om voor u te mogen koken. Uw waardering en enthousiasme motiveren ons keer op keer om de allerbeste prestaties neer te zetten.

Soenil en zijn Lindeboys en girls wensen iedereen een knallend nieuw jaar! Tot in 2018! 

 
Begin 2018 met stoere kookproducten

Wist u dat Soenil Bahadoer zijn eigen productlijn heeft? Deze stoere keukenspullen mogen in uw keuken niet ontbreken. Ga naar www.soenil.com en bestel een robuuste pan of stijlvol koksmes. Natuurlijk zijn ze ook te koop in het restaurant.

‘Aan goede voornemens doe ik niet. Het moet het hele jaar knallen!'

- Soenil Bahadoer -

 

 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS  NUENEN
T 040-283 7336
www.restaurant-delindehof.nl
info@restaurant-delindehof.nl

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant de Lindehof · Beekstraat 1 · Nuenen, 5671 CS · Netherlands