Copy
Vi vill önska er alla en underbar sommar! 

  NLP föreningen i Sverige

AKTUELLT

Hur vanligt är det att en förändring i livet inte innebär de känslomässiga förändringar du hade hoppats? Var lever du känslomässigt? En Emotional Address är inte något statiskt utan bidrar i hög grad att forma hur du agerar och vilka resultat du får från omgivningen.

I NLP-termer handlar Emotional Address mycket om följande faktorer: Tillstånd – vilka tillstånd tillbringar du vanemässigt mycket tid i – och hur ändrar du dem.

Läs mer här --->

Vad är modellering enligt NLP?

Modellering är ett begrepp som ingår i kunskapsområdet NLP. I NLP-kurser så förekommer Modelleringen ofta i de kurser som kallas NLP master practitioner.

Modellering är ett begrepp som ingår i många olika discipliner eller kunskapsområden. När ett begrepp återfinns i flera olika områden så är det bra att känna till hur det definieras inom det område som man själv verkar och gärna att man också förstår skillnaden mellan...

Läs mer här --->

Sommartider och NLP

Jag hoppas att du liksom jag njuter av underbara sommardagar. När jag skriver detta sitter jag mitt i Sveriges jordbruksbyggd och tänker på NLP i vardagen och NLPs användbarhet för att kunna navigera sitt eget görande i livet. Själv återkommer jag ofta till NLPs grundstenar. Jag tycker att grundstenarna är så otroligt användbara i sin enkla form.

Läs mer här --->

Matt Hudson på Sverigebesök

Matt Hudson är född med konduktiv hörselnedsättning och har genom detta lyckats utveckla ovanligt stora förmågor i ickeverbal kommunikation. Hans privatmottagning ligger sedan 1995 i Newcastle där han jobbar med klienter med många olika typer av diagnoser och tillstånd.

I denna föreläsning kommer han berätta för dig vad han kallar för "omedveten coaching" är: "Align forward thinkers into an unspoilt area of NLP that are referred to..."

Boka detta event här  --->
Copyright ©  NLP-Föreningen i Sverige. 

Vår mailadress är:
info@nlpforeningen.se
Email Marketing Powered by Mailchimp