Copy
Butlletí de Tondo Energia 

Número 9 - Febrer de 2013

Tondo, a la
Fira de Biomassa 

Tondo Energia participa en la segona edició de la Fira de la Biomassa de Catalunya que es farà del 21 al 23 de febrer al recinte firal de Vic (Osona). Tondo Energia comparteix estand amb Termosun, distribuïdor nacional de Herz i Thermorossi, marques de referència de les que Tondo n'és l'instal·lador. Aquest fet farà que aquest any, l'estand sigui més ampli i estigui més ben ubicat al recinte. Tondo Energia serà part activa en diferents activitats de la fira. El dijous 21 de febrer, els participants faran una visita guiada a l'Ajuntament i la Piscina Municipal de Les Masies de Voltregà, climatitzades amb biomassa en una instal·lació feta per Tondo Energia. Podeu visitar l'estand als número 32, 33, 34 i 35 del recinte firal.
(Més informació a www.tondoenergia.com)

Biomassa, a l'hotel Torre Martí

Tondo Energia ha finalitzat la instal·lació de biomassa a l'Hotel Torre Martí de Sant Julià de Vilatorta (Osona). Amb la nova caldera de biomassa i l'adaptació de la instal·lació que n'han fet els tècnics de Tondo Energia, aquest hotel podrà reduir la seva despesa de calefacció i aigua calenta en un 65% respecte el gasoil. En aquest hotel s'hi ha instal·lat una caldera de biomassa de 73 kw de llenya que climatitza les 6 habitacions, la biblioteca i diferents sales i menjadors d'aquest establiment. Tondo ja ha adaptat diferents hotels els darrers anys. Torre Martí és un petit hotel amb encant situat al peu de les Guilleries. Aquesta mansió d'estil ribiere francesa s'ha convertit en un acollidor hotel que, ara, és també més sostenible.
(
Més informació a www.tondoenergia.com)

Biomcasa II, ajudar a la inversió

Tondo Energia opta a participar en el programa Biomcasa II que promou l' Instituto de Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) del Ministeri d'Indústria. L'empresa participa en aquest programa perquè aquells projectes que volen implantar la biomassa als seus edificis tinguin una via més pel seu finançament. Conscient de la cojuntura actual, Tondo Energia opta a aquest programa que ofereix un sistema de finançament, en condicions de mercat, que facilita la inversió inicial de la implantació de la biomassa en un moment en que el sector financer dóna poques facilitats pel crèdit.
(Més informació a www.tondoenergia.com)
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp