Copy
Butlletí de Tondo Energia 

Número 13 - Febrer de 2014
Veure aquest correu en el navegador
Estand de Tondo Energia en la segona Fira de la Biomassa a Vic

Tondo Energia participa a la tercera fira de la biomassa de Catalunya

 

TONDO ENERGIA.- Tondo Energia participa del 20 al 22 de febrer a la tercera edició de la Fira de la Biomassa de Catalunya que es fa al recinte firal de Vic (Osona). Tondo Energia comparteix estand amb Termosun, distribuïdor nacional de Herz i Thermorossi, marques de referència de les que Tondo n'és l'instal·lador. Aquesta fira, que és la més important de Catalunya en la seva especialitat, vol convertir-se també en aquesta edició, en una de les fires de biomassa més importants de l'estat. Tondo Energia estarà als estands 77-78-79-80 del recinte firal El Sucre. A més, tècnics de l'empresa participaran en diferents activitats programades durant la fira. Tondo Energia ha participat en aquesta mostra especialitzada de la biomassa des dels seus inicis. La fira reuneix les principals empreses del sector. (Llegir l'article complet)

Tondo Energia climatitza l'Ajuntament i l'Escola de Música de Navàs

TONDO ENERGIA.- Tondo Energia ha acabat la instal·lació d'una caldera de biomassa de 150Kw d'estelles que climatitzarà l'Ajuntament i l'Escola de Música de Navàs (Bages). Aquesta instal·lació consta d’una xarxa de calor, ha permès substituir les calderes de gasoil que fins ara tenien cada un dels dos edificis. Cada any s'evitarà emetre 63,38 tones de CO2 a l'atmosfera. Per climatitzar aquests dos edificis s'ha utilitzat una caldera Herz Firematic de 150 Kw que funciona amb estelles que, preferentment, provindran dels boscos del propi municipi.
(Llegir l'article complet)

Instal·lació de biomassa a Navàs feta per Tondo Energia

Interessants línies d'ajut per a zones rurals i en l'àmbit dels espais naturals de Barcelona

TONDO ENERGIA.- Aquells projectes interessats en implantar la biomassa disposen de nous incentius. D'una banda, les zones de Catalunya que disposen de Grup Leader poden beneficiar-se de diferents línies d'ajut per instal·lar biomassa en una iniciativa que vol reduir les emissions de CO2 (Llegir l'article complet). De l'altra, la Diputació de Barcelona ha obert una línia de subvencions per instal·lar biomassa en habitatges o activitats econòmiques que es troben en l’àmbit dels espais naturals protegits d’aquesta demarcació (Llegir l'article complet)

Nous ajuts per a biomassa en zones rurals. Tondo Energia.


CONSELLS PRÀCTICS

AQUEST PÈL.LET TAN BARAT ÉS UN BON PÈL.LET? 

TONDO ENERGIA.- Sovint trobem al mercat pèl·let a un preu molt barat. Tan barat que fins i tot sorprèn al comprador. Però la dita que a vegades el que és barat surt car aquí es torna a fer bona.
El pèl·let que fem servir com a combustible per a calderes o estufes està fet a partir de residus forestals, de residus de la indústria de la fusta o de residus de plantes cultivades per a bioenergia. Si la resta que fem servir per fer pèl·let és de residu forestal

El pèl.let barat pot acabar causant problemes. Tondo Energia.

o de la fusta de baixa qualitat això s’acabarà notant en la seva qualitat. El pèl·let més bo és el que s’ha fet amb fusta neta. (Llegir l'article complet)

Per ampliar la informació o fer consultes poden contactar amb Tondo Energia. 
Tel 93 889 39 19 o info@tondoenergia.com

Copyright © 2014 Tondo Energia, Tots els drets reservats.


Donar-se de baixa d'aquesta llista    Modificar les condicions de subscripció 

Email Marketing Powered by Mailchimp