Copy
Butlletí de Tondo Energia 

Número 10 - Maig de 2013

Estalviï més d'un 50% respecte les energies convencionals

                                                                                                                          
El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme posarà en funcionament un nou programa d'ajudes i finançament per tal de millorar l'estat de conservació dels edificis i la seva eficiència energètica. A efectes pràctics això suposarà poder disposar d'ajudes per aquells qui optin per canviar la seva actual caldera de gasoil o gas per una caldera de biomassa. Els beneficiaris podran rebre ajudes directes que poden arribar fins a un 20% del total i crèdits per finançar la inversió. Aquests poden arribar entre el 80 i el 100% del cost amb un interès de l'Euribor +0. Si esteu interessats en aquest nou programa, des de Tondo Energia us n'informarem i us tramitarem aquesta línia d'ajuts (Més informació)

Tondo a França

Tondo Energia s'obre al mercat francès. L'empresa va participar de l'1 al 5 de maig a la fira Foirexpo de Perpinyà on hi va presentar les possibilitats d'aquesta energia neta i l'eficiència de les calderes i estufes Thermorossi i Herz. Aquesta fira de referència a tot el departament dels Pirineus Orientals ha arribat aquest any a la seva trentena edició i ha superat els 60.000 visitants de l'edició anterior. La fira presentava diferents zones temàtiques i Tondo Energia participava en l'àrea d'energies renovables. 

Herz presenta Firematic 301

Herz, marca de la que Tondo n'és instal·lador oficial, ha presentat la nova caldera Firematic 301. Aquesta vol satisfer les demandes d'un mercat cada vegada més exigent. Es tracta d'una caldera de pèl·lets i estella de 300 Kw. de potència, sense cicló de fums i amb una parrilla mòbil. Firematic 301, presentada a la fira Genera 2013, complementa i millora les calderes de la mateixa gamma que tenien potències fins a 200 Kw. Herz Firematic han estat calderes de referència ja que han incorporat tant la parrilla mòbil com el sistema automàtic d'extracció de cendres.

Quin pèl·let cremem?

Molta gent es pregunta per què un pèl·let té més bona combustió que un altre. La resposta és la qualitat. Tondo Energia treballa amb pèl·lets de qualitat Enplus A1. Enplus és la norma europea. En el cas de la lletra A està destinada a identificar aquells pèl·lets de fusta verge i residus de fusta sense tractament químic, que tenen baixos continguts en cendres, nitrogen i clor. Aquell pèl·let amb un contingut lleugerament més alt en cendres, nitrogen i/o clor estan dins de la classe A2. En la classe B es permet utilitzar fusta reciclada i residus industrials. 
Copyright © 2018 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp