Copy
Butlletí de Tondo Energia 

Número 11 - Juny de 2013
Veure aquest correu en el navegador

Un blog sobre la biomassa

Conscient de la necessitat que la informació sigui àgil, Tondo Energia ha posat en funcionament un blog. Aquesta eina, consultable també des de la web, permet conèixer aquelles informacions sobre biomassa que poden ser d'interès per l'usuari final (ajuts, subvencions, ofertes...). El blog vol facilitar la informació en un període en què la biomassa s'està popularitzant per convertir-se en una alternativa real als combustibles fòssils. Tondo és una de les empreses de referència del sector de la biomassa. (Veure el blog de Tondo Energia)

Borsa d'estufes d'ocasió

Tondo Energia ha començat a oferir una borsa d'estufes de pèl·let de segona mà a través del seu nou blog. Aquest servei permet veure ofertes d'estufes de biomassa molt més barates (el preu és un 30% més barat). Les estufes han estat revisades i comprovades per tècnics de Tondo Energia, fet que en garanteix un bon funcionament. Els models i estufes de segona mà es poden consultar al blog. Els primers productes incorporats són una estufa de Estufa de pèl·let 3001 Easy Thermocomfort i una estufa pèl·let 1000 Easy.

Cursos gratuïts sobre eficiència

L'IDAE ha començat a oferir cursos a través d'Internet sobre la nova certificació energètica per edificis existents. Actualment s'ofereixen dos cursos (usuaris i agents immobiliaris).El decret estableix l'obligació d'avaluar energèticament tot immoble que es posi al mercat, ja sigui en venda o lloguer, nou o usat. A aquest se li assigna una etiqueta energètica, tal i com passa amb els electrodomèstics. (Més informació

 
Copyright © 2013 Tondo Energia, Tots els drets reservats.


Donar-se de baixa d'aquesta llista    Modificar les condicions de subscripció 

Email Marketing Powered by Mailchimp