Problemen met de weergave? Bekijk hier de webversie

Beste <<First Name>>* |LNAME|*,

Inmiddels kunnen we echt gaan aftellen tot de start verkoop van Ryks.
Het aantal aanmeldingen voor het project en de voorkeuren die ingevuld worden lopen ook op. Daaraan kunnen we afleiden dat er veel interesse is in dit project.

Ryks bestaat uit veertien woningen in vijf verschillende woningtypes. Gezien het aantal woningen en de grote interesse hierin vinden we het extra belangrijk om je vooraf al te informeren over de verkoopwijze van deze woningen. In deze nieuwsbrief vind je hier belangrijke informatie over.

Planning

 
Donderdag 7 oktober om 12:00 uur                            
Lancering projectvideo
De verkoop start met de lancering van de projectvideo van Ryks waarin we je meer informatie geven over de locatie, het project en de woningen. Daarnaast wordt de website uitgebreid met alle verkoopdocumenten, prijzen en extra informatie.

Zaterdag 9 oktober tussen 11:00 uur en 15:00 uur                   
Projectbrochure beschikbaar
Van 11:00 uur tot 15:00 uur kun je de projectbrochure ophalen. Speciaal voor dit moment zet Delta Makelaars een tent op waarbij de makelaars klaar staan om je de brochure te overhandigen. Dit kan op hun nieuwe vestiging aan de Verlengde Kerkweg 5 in Ridderkerk. 

Donderdag 7 oktober 12:00 uur uur tot woensdag 20 oktober om 12:00 uur
Inschrijfperiode
Vanaf start verkoop kun je je inschrijven voor een specifiek bouwnummer(s). Dit doe je door in te loggen op jouw persoonlijke online omgeving op de website www.ryksrijsoord.nl. Deze inschrijfperiode loopt vanaf het startsein van de verkoop (7 oktober) tot woensdag 20 oktober 2021. Wij raden je aan om deze periode te gebruiken om een weloverwogen keuze te maken en verschillende opties te overwegen. Het tijdstip van jouw inschrijving voor een woning heeft geen invloed op jouw kans op één van de woningen.

Donderdag 21 oktober
Toewijzing Ryks 
Wanneer de inschrijfperiode gesloten is, kun je jouw inschrijving niet meer wijzigen. De volgende dag, donderdag 21 oktober staat het toewijzingsoverleg gepland waarin we de woningen volgens een aantal criteria zullen toewijzen. Diezelfde middag na 14:00 uur  zullen alle gelukkige kandidaten door één van de makelaars worden gebeld.

Criteria toewijzing Ryks

Jouw inschrijving wordt in ons systeem verwerkt en je ontvangt punten op verschillende criteria. Deze criteria zijn:

50 punten         
Eerste keuze; Eerst wordt er gekeken welke geïnteresseerden de woning als eerste  keuze hebben opgegeven.
25 punten         
Financiële verklaring; Bij jouw inschrijving kun je een financiële verklaring toevoegen. Een universeel voorbeeld kun je HIER downloaden. Hiermee geef je aan dat je de woning van jouw keuze ook kunt financieren.
15 punten         
Interesse doorgegeven; In de previewfase tot 1 oktober om 12:00 uur kun jij jouw interesse voor een bepaald bouwnummer al aan ons kenbaar maken. Je ontvangt punten als je in deze previewfase jouw interesse via “mijn woning” aan ons hebt doorgegeven.
10 punten         
Woonachtig (of in het verleden gewoond) in Rijsoord en/of economisch aan Rijsoord verbonden. Een universeel voorbeeld voor bewijs van woonplaats kun je HIER downloaden. Een universeel voorbeeld voor economische gebondenheid kun je HIER downloaden.

Het totaal aantal punten geeft de rangschikking aan. Mochten er meerdere geïnteresseerden zijn met hetzelfde aantal punten, dan wordt de woning toegewezen aan degene die zich het eerst als geïnteresseerde voor Ryks op de website heeft aangemeld.
Ryksrijsoord.nl

Maarten Smit
 0180-200 000
@ welkom@deltamakelaars.nl

 


 

Janet de Jong

GEBROEDERS BLOKLAND

Het team van Ryks is benieuwd naar jouw woningvoorkeur en wensen je een fijne dag toe.
Klik hier om je af te melden voor onze nieuwsbrief.