Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

📢   ACTIVITĂŢI DE WEEKEND ÎN FAMILIE    📢
5-6 NOIEMBRIE 2016, BUCUREŞTI

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Weekend în Familie 5-6 Noiembrie
Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti

Află primul despre cele mai importante evenimente şi activităţi pentru copii si parinţi. Dacă te pregăteşti pentru weekend te invităm să planifici iesirile în familie. 
CITEŞTE ARTICOL
Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.
DETALII SPECTACOL
Duminică vă invităm la Atelierul creativ in Salina by ABC ”Lilieci din farfurii de carton”. Ce spui de un loc în care poți petrece timp valoros alături de întreaga familie, dar și cu multiple beneficii asupra sănătății? Vă așteptăm în Salina by ABC
AFLĂ MAI MULTE
Vă imaginaţi probabil că un fir de nisip nu poate fi decât un personaj tareeee plicticos…
Ei bine, Tăpuşele ne dezvăluie un erou care se hotărăşte să demonstreze că nu e deloc aşa: în spectacolul atelier pentru copii de 1-6 ani Aventurile unui fir de nisip.
AFLĂ MAI MULTE
BLACK FRIDAY!
VEZI OFERTELE
Pe 5 Noiembrie ii invitam pe copii să experimenteze diverse tehnici de pictură cu ajutorul unor materiale neconvenționale la Montessano - Gradinită Scoală. Atelierul de pictură neconvențională se adresează copiilor pe grupe de varstă 1,5-3 ani si 3-6 ani.
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDARE
Sub sloganul „Sănătatea se învață din copilărie”, Secom lanseaza proiectul educațional SECOMpedia®, care cuprinde cinci minienciclopedii despre sănătate, pentru copiii cu vârste cuprinse între trei și zece ani.
AFLĂ MAI MULTE

Teatrul din Podul Meu revine la Podul lui Sfredeluş cu o piesa nouă, un atelier creativ de educatie timpurie pentru copilaşii de 1-3 ani, structurat in jurul poveştilor care se nasc într-o zi de joacă în nisip.
AFLĂ MAI MULTE
Din 5 noiembrie incepe PsihoArmonie, un program de dezvoltare personală pentru copii 4-6 ani, cu psiholog Oana Petriman, la Centrul PsihArt. Un program unic de workshop-uri dedicate dezvoltării personale a copiilor ce are că scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale.
AFLĂ MAI MULTE
PROMOŢIE EMAG!
VEZI OFERTELE
Se apropie cu pasi repezi Sarbatorile de Iarna!
Va asteptam in fiecare sambata de la ora 11.30 sa cream decoratiuni din ceramica pentru Craciun!
START Maratonul Atelierelor De Craciun la Clay Play Ceramica!

 
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDARE  EVENIMENT PĂRINŢI
Miercuri, 16 Noiembrie 2016, vă invităm la un nou workshop cu Otilia Mantelers, cu tema "Lacrimi și crize de furie. Cum gestionăm emoțiile puternice ale copiilor?  la Montessano – Grădiniță Școală. În acest workshop care are la bază filosofia Parenting by Connection, aflăm care este punctul de vedere neuroştiinţific despre aceste comportamente, informații care ne vor fi de mare folos în ascultarea lacrimilor și crizelor de furie ale copiilor noștri. 
AFLĂ MAI MULTE
Festivalul Stelele Aurii se va desfasura in zilele de sambata, 5 noiembrie si duminica 6 noiembrie 2016 in cadrul Salii de Festivitati a Centrului Cultural „Ion Manu” – Otopeni. Editia aceasta organizam o competitie puternica cu peste 350 momente, 1300 participanti si peste 3000 de spectatori.
DETALII EVENIMENT
SUPER OFERTĂ! 
VEZI SUPER OFERTA!
Articole de parenting
Locaţii kid-friendly
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.