Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Unde ieşim de Florii cu copilul, un weekend de evenimente pentru copii în Bucureşti.
 
CITEŞTE ARTICOL

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Vio, unul dintre îndrăgitele personaje ale trupei de teatru muzical PAM PAM, își dă întâlnire cu copiii pentru un spectacol interactiv de dans, muzică și jocuri pe data de 9 aprilie!
 
 
DETALII EVENIMENT

Ne pregătim pentru Paște într-un mod distractiv! ALaNDaLa ne invita la "Iepurașul Matei și oul fermecat", un atelier de creatie pentru copii unde ne putem proba dexteritatea și răbdarea.
DETALII EVENIMENT

 

Clubul Copiilor Isteti ne aşteaptă la atelierul de creatie si pictura "Cosuletul meu de Paste". Fie că vorbim de oua sau iepurasi, culori pastelate, paiete sau perle, dantela sau gliter, fluturi sau flori, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea. 

AFLĂ MAI MULTE
 
Lente va invita in weekend la spectacolul de teatru pentru copii Lolo Bolo și Grifonul. Cei doi prieteni din rolurile principale sunt ucenici la Școala de Vrăjitorie și se află sub tutela profesorului-magician Fus. 
 
AFLĂ MAI MULTE

Clubul Copiilor Isteti va invită la o nouă serie de "Experimente cu Reactie si Distractie"! Lucrul in echipa, încrederea si stima de sine, atentia, răbdarea, bagajul de cunostinte… Toate acestea se îmbunătătesc atunci cand copiii vad câte lucruri pot face cu propriile mâini si doar sprijin si îndrumare din partea adultilor! Sâmbăta aceasta construim un circuit electric – soneria!
 
DETALII EVENIMENT


Tăpuşele ne aşteaptă în weekend la spectacolul - atelier pentru copii de 1-4 ani "Povestile pietrelor", un spectacol cu muzica live urmat de un atelier de pictura. Ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre: textură, culoare, asemanare, sunet, joc.
 

AFLĂ MAI MULTE

Teatrul Coquette invita în weekend la "Califul Barza", un spectacol pentru copii cu umor adecvat, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din "1001 Nopti". O poveste frumoasă construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem o porție bună de râs.
 
DETALII

Dino Piccolino vine la Club educational Miruna cu spectacolul "Printesa mofturoasa", dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. O poveste cu final fericit, printesa realizand ca bunatatea invinge rautatea, binele invinge raul, iar cu prietenie, iubire si intelegere poti avea o viata fericita si implinita.
 
DETALII

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.