Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

📢    WEEKEND DE EVENIMENTE    📢
1-2 OCTOMBRIE 2016, BUCUREŞTI

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Ce Facem Cu Copilul În Weekend În Bucureşti.
Weekend de Activităţi 1-2 Octombrie
CITEŞTE ARTICOL

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

Îţi oferim sugestii de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucuresti. Cele mai apreciate ieşiri de weekend de către familiile din Bucureşti, dar şi sugestii noi, locuri mai putin cunoscute. Găseşti și distanțele în km din centrul oraşului până la fiecare destinație.

CITEŞTE ARTICOL
Atelier practic de Teatru pentru copii. Fundatia Calea Victoriei invita copiii intre 7 si 12 ani la un Atelier practic de teatru unde acestia vor face exercitii relaxante si amuzante specifice actoriei.
AFLĂ MAI MULTE
Copiii înțeleg mai bine lumea prin povești. Astfel s-a născut și “Povestea puiului de arici”, un spectacol si atelier pentru copii de 2-4 ani, despre ieșirea în lumea cea mare și întâlnirea cu ceilalți.
AFLĂ MAI MULTE
Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru. Cu ajutorul exercitiilor specifice artei teatrale, actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga, ii va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor si conventiilor sociale.
AFLĂ MAI MULTE
Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor
AFLĂ MAI MULTE
Black Sea Arts Festival, Kids Edition. Arhitectura. Animatie. Ateliere creative. Pe și 2 octombrie, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” (în Satul Nou) BLACK SEA ARTS FESTIVAL KIDS EDITIONva lansa proiectul BĂBĂREASA.
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDĂRI
La Cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani, copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.
TOATE DETALIILE
La inceput de octombrie Teatrul Ion Creangă ne-a pregatit o noua editie a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii. Acesta are loc in perioada 1-8 octombrie 2016.
AFLĂ MAI MULTE


O limba straina se invata cel mai usor
cand esti copil!


Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Folosim tehnici comunicative de predare, jocuri și tehnologii de ultimă oră precum: smartboard și resurse online interactive, ca sa dezvoltam atat cele 4 abilităţi necesare în învăţarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere) cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

VEZI TOATE DETALIILE
Otilia Mantelers, expert in parenting, ne invita la Limite cu blandete, un nou seminar pentru parinti despre limite, sa discutam despre un capitol vindecător al relației parentale.
TOATE DETALIILE

Lista completa şi actualizată de festivaluri kid friendly din Bucureşti în 2016

VEZI ARTICOL
LOCAŢII KID-FRIENDLY
Parcuri de aventura
Ceainării şi terase
Parcuri în Bucureşti
ACTIVITĂŢI CU COPIII
Activităţi in casă
Cântece pentru copii
Desene animate

WORKSHOP GRATUIT

Joi 29 septembrie copiii cu vârste de 9-14 ani au ocazia să învețe programare cu personajele Minecraft! Intrarea este LIBERĂ la “Hour of Code – Minecraft” de la STEP IT Academy Bucharest.

DETALII EVENIMENT
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.