Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

❤    PLANURI DE WEEKEND    ❤
24-25 SEPTEMBRIE 2016

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Ce Facem Cu Copilul In Weekend.
Weekend de Activitati 24-25 Septembrie
CITEŞTE ARTICOL

Cum Să Transformi Joaca cu Copilul Tău Dintr-o Corvoadă în Bucurie

Joaca cu copilul tău este de multe ori o corvoadă? Cum îți petreci timpul cu el? Câtă atenție îi acorzi când ești cu el? Dincolo de ce e nevoie să facă zilnic, petrece și timp liber cu tine în care se poate juca așa cum vrea și conecta cu lumea lui interioară?

CITEŞTE ARTICOL
Teatrul din Podul Meu aduce la Kindi Center cel mai nou spectacol-atelier Pe Nisip, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel. Un atelier de educatie timpurie prin teatru pentru copii de 1-3 ani.
AFLĂ MAI MULTE
Cum salut si cum ma prezint? Cum imi primesc musafirii? Aflăm la un atelier de bune maniere si politete prin teatru pentru copii: la masa, la scoala si in vizita, organizat de Fundatia Calea Victoriei.
AFLĂ MAI MULTE
Tapusele ne invita la un nou spectacol atelier pentru copii de 1-4 ani, Povestile Pantofaresei. Pantofăreasa veselă te aşteaptă să-ţi spună poveşti pantofăreşti. În atelierul ei găseşti fel de fel de încălţări şi fiecare are câte o poveste.
AFLĂ MAI MULTE
Clay Play Ceramica te asteapta la ateliere de Art-Terapie dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani. Sâmbătă 24 Septembrie, 16.00-17.00 - "Experienţa senzorială" - atelier în care simturile vor fi în prim plan. Modul de 4 ședințe săptămânale a câte 1 oră, în fiecare Sâmbătă între orele 16:00-17:00.
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDĂRI
La Cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani, copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.
AFLĂ MAI MULTE
Secom® lansează GRĂDINA CU REMEDII, cea mai importantă inițiativă de responsabilitate corporativă a companiei, realizată într-un parteneriat pe termen lung încheiat cu Grădina Botanică din București. Proiectul constă în amenajarea completă a sectorului de plante medicinale și utile din Grădina Botanică, prima etapă a amenajării încheindu-se la începutul lunii septembrie;
AFLĂ MAI MULTE


O limba straina se invata cel mai usor
cand esti copil!


Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Folosim tehnici comunicative de predare, jocuri și tehnologii de ultimă oră precum: smartboard și resurse online interactive, ca sa dezvoltam atat cele 4 abilităţi necesare în învăţarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere) cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

VEZI TOATE DETALIILE
Haideți cu noi la Before & Afterschool la Clubul Copiilor Isteti, să descoperim impreună cea mai bună combinație de invatare, socializare și joaca! Pentru noi, educaţia înseamnă cultivarea încrederii în sine, pentru ca ceea ce este ascuns în interiorul copiilor, să poată înflori şi ieşi la lumină.
TOATE DETALIILE
Cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, parintii sunt invitati sa testeze si cumpare cele mai noi si interesante produse pentru cei mici, la preturi speciale la BABY EXPO Editia 47, targul pentru bebelusi si gravide.
AFLĂ MAI MULTE
ACTIVITĂŢI

6 Desene Animate în Română pentru Copii de peste 5 Ani


Selectie de desene animate în română, poveşti de referinţă pentru copii de peste 5 ani, despre bunătate, prietenie şi bucuria lucrurilor simple. Franklin si Cavalerul Verde, Cele 6 Lebede, Regele Broasca, Bradul, Heidi si Lupul si Cei Şapte Iezi.
VEZI ARTICOL

Animale din Hartie. Activitati si Idei Creative Pentru Copii


Îţi aducem 5 activităţi creative pentru copii, cum să faci simplu animale din hârtie împreună cu copilul. Îţi vor fi necesare doar: hârtie, foarfecă, lipici şi un creion.
VEZI ARTICOL
LOCAŢII KID-FRIENDLY
Parcuri de aventura
Ceainării şi terase
Parcuri în Bucureşti
ACTIVITĂŢI CU COPIII
Activităţi in casă
Cântece pentru copii
Desene animate
Tot auzi din toate părțile: „Ești ceea ce mănânci” și nu încape îndoială – alimentația are o importanță esențială pentru o bună funcționare a organismului. La fel de importante sunt și regulile privind prepararea mesei şi obiceiurile alimentare pe care le păstrăm peste ani. Este bine să le formăm obiceiuri alimentare sănătoase alor noștri, mai ales copiilor, pentru care părinții sunt modele. Vă vom prezenta câteva obiceiuri, care ar trebui introduse încă de astăzi în bucătărie.
CITESTE ARTICOL
În scaun cu rotile la numai un an. Povestea inspirantă a parinţilor care şi-au luat soarta în mână.
CITESTE ARTICOL
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.