Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

📢    WEEKEND DE EVENIMENTE    📢
8-9 OCTOMBRIE 2016, BUCUREŞTI

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Ce Facem Cu Copilul În Weekend În Bucureşti.
Weekend de Activităţi 8-9 Octombrie
CITEŞTE ARTICOL
7-9, 14-16 Octombrie. Începe Anim’est 2016! Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est aduce pe ecranele cinematografelor bucureștene o selecție de filme de animație la fel de ofertantă pentru toate vârstele și gusturile, dar mai ales pentru cei mici, în cadrul secțiunii Minimest 2016.
AFLĂ MAI MULTE
Tăpuşele ne invită la Poveşti cu umbrele şi umbre, un nouspectacol de umbre pentru copii de 0-5 ani, un eveniment plin de imaginatie, culoare si mister.
AFLĂ MAI MULTE
PROFITĂ DE PROMOŢII LA UMBRELE

Îți oferim o lista cu cele mai interesante festivaluri din București în 2016. Festivalurile prezentate nu sunt toate kid-friendly, aici găsești mai ales evenimente pentru părinți care își doresc să petreacă timp și fără copii.
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDĂRI
Copilul tau l-a luat pe NU in brate?
Cum inlocuiesti refuzul cu cooperarea.
Workshop cu Domnica Petrovai


Vino pe 19 Octombrie la ce de-al doilea workshop pentru părinți susținut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut. Vom discuta despre cum își dezvoltă copilul propria identitate, despre cooperare și despre NU-urile pe care le primim în diverse situații de la copiii noștri.
DETALII EVENIMENT
Liber la murdarit 3! 
În fiecare săptămână asteptam copiii cu varste de peste 7 ani la un curs intensiv de olarit, in centrul Bucurestiului, la Centrul de Ceramica Clay Play. Ne familiarizam cu lutul si roata olarului si invatam bazele olaritului! Preţ/4 sedinţe!
DETALII CURS
PROFITĂ DE PROMOŢIILE LEGO
Academia de creativitate te invită la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parinţii acestora, pentru a socializa, comunica şi a se juca. Aceste intalniri între copii sunt foarte necesare de la o varstă fragedă pentru că le acoperă nevoia de socializare şi comunicare.
TOATE DETALIILE
La Cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani, copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.
TOATE DETALIILE


O limba straina se invata cel mai usor
cand esti copil!


Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Folosim tehnici comunicative de predare, jocuri și tehnologii de ultimă oră precum: smartboard și resurse online interactive, ca sa dezvoltam atat cele 4 abilităţi necesare în învăţarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere) cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

VEZI TOATE DETALIILE
VEZI SUPER OFERTELE
LOCAŢII KID-FRIENDLY
Parcuri de aventura
Restaurante kid-friendly
Parcuri în Bucureşti
PARENTING & BEBE
Psihologia copilului
Alimentaţie sănătoasă
Sarcină şi bebeluşi

VIDEO. În filmul Aventurile lui Babuşcă din 1973 îi descoperim pe Babuşcă si Scatiu, doi copii născuţi într-un sat din Delta Dunării, care sunt din întâmplare implicaţi într-o afacere de trafic cu stupefiante.

VEZI FILM
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.