Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Bucureştiul este acoperit de zăpadă şi se anunţă un weekend alb, cu temperaturi ideale ca să mergem la săniuş şi la patinoarele din Bucureşti. Temperaturile vor fi plăcute şi vor menţine zăpada, spre deliciul celor mici ツ. 

Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekendul 14-15 Ianuarie

NoGravity Club va invita sa petreceti 2 ore de relaxare la atelierul de ikebana pentru parinti in timp ce copiii vor participa la activitățile de aventură și escaladă din sală.
 
DETALII EVENIMENT

Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. La spectacolul-atelier pentru cei mici intitulat CULORI, prezentat de Teatrul din Podul Meu la Clubul Miruna.
 
DETALII

Căsuţa Aventurilor vă aşteaptă la o superbă piesă de teatru interactivă dedicata micutilor vostri. VISUL inghetat al lui OLAF este o adaptare dupa indragitul film pentru copii Frozen si are în distribuţie 2 actori şi 2 papuşi!
 
DETALII SPECTACOL

Se dă startul cursurilor EduBricks de robotică pentru copii de 6-14 ani! Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin insuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi programare, toate acestea prin experienţe şi investigaţii practice.
 
AFLĂ MAI MULTE
SĂPTĂMÂNA VIITOARE

La Casa Pixie se dă startul cursului de dans creativ pentru pitici care vor ceva mișcare în viața lor, și pentru ale lor mămici! O întâlnire frumoasă și potrivită pentru copii de toate vârstele unde ne distrăm și ne simțim bine prin dans.
 
AFLĂ MAI MULTE

Copilul tău petrece mult timp filmând și fotografiind cele mai năzdrăvane momente și se visează regizor? Dacă are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, ajută-l să transforme “joaca de-a regizorul” într-o pasiune! În 19 ianuarie STEP IT Academy te invită la Masterclass-ul Gratuit „Cum să devii un youtuber de succes”. Copiii de 9-14 ani învaţă trucuri pentru a avea un canal de youtube popular!
 
DETALII EVENIMENT

Tehnică, creativitate, lucru cu volumele și tradiția unui meșteșug de mii de ani cu unul dintre cele mai simple materiale – lutul, aceasta presupune cursul de sculptură și modelaj pe care vi-l propune Casa Pixie.
 
AFLĂ MAI MULTE

O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Înscrie-ţi copilul la un curs de limbă engleză la Centrul Flying Colours!
AFLĂ MAI MULTE
VIDEO. Vezi selecţia noastră de filmuleţe de desene animate inspirante, de care se pot bucura atât părinţii cât şi copiii.
Pentru că ne plac plimbările, chiar şi virtuale, facem un tur al blogurilor din România şi îţi aducem cele mai apreciate articole pe blogurile de parenting în 2016.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.