Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

📢   Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti  📢 
Recomandări de Weekend 26-27 Noiembrie

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Vezi recomandările noastre de evenimente pentru copii în acest weekend în Bucureşti
26-27 Noiembrie

 
CITEŞTE ARTICOL
Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierul de creaţie si decoupage de sâmbătă 19 noiembrie. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție!
DETALII ATELIER
Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu un atelier de dezvoltare senzorială prin teatru pentru copii între 1 şi 3 ani - Culori.
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDARE

7 DECEMBRIE
De multe ori ne mirăm de ce copilul nostru are un comportament agresiv. Sau poate colegii lui se comportă agresiv față de el sau de alți colegi și atunci suferim și noi. Vă invităm pe 7 decembrie la un workshop cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut, ca să discutăm despre cauzele agresivității la copii și despre cum îi putem ajuta pe copiii cu un comportament agresiv.
AFLĂ MAI MULTE
Casuta Aventurilor va invita la spectacolul de teatru interactiv Alice in Tara Minunilor. Va asteptam impreuna cu micutii la un spectacol  de teatru interactiv Alice in Tara Minunilor, foarte hazliu, plin de replici captivante, deosebit de interactiv si plin de culoare.
DETALII ATELIER
Talente de Nazdravani si GOKID ii invita pe copiii de 4-7 ani la un atelier de creatie la care vor realiza Ghetuta lui Mos Nicolae. Atelierul este destinat copiilor preșcolari și are ca scop dezvoltarea musculaturii fine a mâinii prin activități de lucru manual.
AFLĂ MAI MULTE
Clubul Copiilor Isteți vă invită la al cincilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Din câteva componente, cu multă răbdare și perseverență, copiii creează motoare homopolare. La final, mult asteptatele inimioare vor dansa pe magneti!
DETALII
Obezitatatea este o afecțiune din ce în ce mai răspândită în rândul copiilor și adolescenților. O masă pe zi în familie previne apariția acesteia atât în copilărie, dar și mai târziu atunci când copilul devine adult.
CITEŞTE ARTICOL
Pe 26 Noiembrie va invitam la un atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru. Atelierul "Copiii sub 6 ani" cuprinde exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri! 
DETALII ATELIER
Târgul de Crăciun de la Sibiu, cel mai cunoscut şi apreciat din România, a ajuns la ediția 10 şi ne aşteaptă cu aromă de vin fiert cu scorțișoară și turtă dulce. 
VIDEO. Vezi o oră intreagă de Les Lapins Cretins, desene animate online cu nişte iepuri cretini cu un umor absurd, cărora simțul ridicolului le lipsește cu desăvârșire. 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.