Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

La mulţi ani Mami! Îţi dorim să te bucuri de multe primăveri cu soare şi ieşiri în familie. Îţi aducem ca în fiecare săptămână cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi, în weekendul 11-12 martie la Bucureşti.
CITEŞTE ARTICOL

Teatrul APOLLO 111 ne invită la un spectacol pentru copii peste 4 ani care le va aduce aminte și părinților că totul e posibil atunci când crezi în magie: Tărâmul din Globul Fermecat.
 
DETALII EVENIMENT

Teatrul din Podul Meu ne aşteaptă la spectacolul "Hârtii Jucării" la Clubul Miruna. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
 
DETALII EVENIMENT
RECOMANDARE 17 MARTIE
 

Eveniment pentru părinți, educatori și învățători, „Fericit și sănătos în aer liber”, vineri 17 martie 2017, ora 10, cu Julie Mountain, educator și designer de spații externe pentru copii, speaker de talie internațională, cu numeroase prezentări ținute în țări din America și Europa, fondatoarea Play Learning Life din UK.

Haideți să creăm experiențe în aer liber de calitate pentru copiii noștri!

Detalii și înscrieri la http://fericitsisanatosinaerliber.ro/
 
DETALII EVENIMENT

Tăpuşele vă invită la spectacolul-atelier “Vrei să fii prietenul meu?”, după cartea cu acelaşi nume scrisă de Eric Carle. Vârsta recomandată: 1-5 ani.
 
AFLĂ MAI MULTE

Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi. La spectacolul interactiv în versuri urmat de un atelier creativ, Povestile lui Galileo la Casuta Aventurilor.
 
DETALII

Clubul Copiilor Isteți, vă așteaptă la un atelierul de creatie, de modelaj în lut și pastă ceramică „A venit Primăvara!”. Un eveniment plin de culoare si voie buna! Copiii se vor juca cu lut și pastă modelaj, vor învața să modeleze diferite forme, în funcție de tematica propusă sau de imaginația lor. 
 
DETALII

La Cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani, copiii sunt motivati sa rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice. 
 
AFLĂ MAI MULTE

Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la spectacol: Califul Barza are umor adecvat copiilor, fiind inspirat dupa povestea cu acelasi nume din "1001 Nopti".
 
DETALII

Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer lansează un program de ateliere pentru părinţi cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®.

Te invitam pe 23 Martie la primul atelier, Cum să susții încrederea în sine a copilului tău, la care vei descoperi cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial.

 
AFLĂ MAI MULTE
SHOP?
 

 
Știți diminețile acelea sau toate chiar, când ne rugăm de copii să se dea jos din pat, că suntem deja în întârziere, când fiecare șosetă a complotat de cu seară să nu se potrivească în piciorul năzdrăvan, când micul dejun nu e gustos și apa e prea udă?VIDEO. Vezi Goliath II în română şi în engleză, desene animate online. Un film realizat de studiourile Walt Disney şi nominalizat la Oscar 1961 pentru cel mai bun subiect pentru un scurtmetraj de animaţie.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.