Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Am intrat deja în atmosfera de iarnă, prima zăpadă a căzut în Bucureşti şi copiii s-au bucurat de primii bulgări. Mai vrem! ツ În weekend ne îmbrăcăm bine şi ieşim!

Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekendul 17-18 Decembrie
CITEŞTE ARTICOL
SÂMBĂTĂ

17 DECEMBRIE

Copii, haideți să întâmpinăm împreună Sarbatorile Craciunului la atelierul de creație și îndemânare “CORONITA MEA DE CRACIUN”! Fie că vorbim de crenguţe sau conuri de brad, clopotei, panglica colorata, scortisoara si felii de lamaie ori portocala, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea.
DETALII ATELIER
REDUCERI LA JUCĂRII!

Tăpuşele ne aşteaptă la un spectacolul senzorial pentru copii de 4-6 ani Fenomene, fenomene hai, să ne jucăm cu ele! Gărgărița curajoasă te invită să faci cunoștință cu: roua dimineții, norișorul Alb, Pufos şi cel Cenușiu, fulgul de nea, aurora boreală, vântul şi curcubeul.
AFLĂ MAI MULTE

Montessano-Grădiniță Școală va invită la un atelier de confecționat decorațiuni inedite de Crăciun: vom realiza împreună cu copiii decorațiuni speciale pentru bradul de Crăciun și nu numai, pe fundal de colinde, ceai, portocale și mult sclipici. 
DETALII ATELIER

Abilităţile de învăţare şi capacităţile fizice, sufleteşti şi spirituale de cunoaştere derivă, sunt nuanţate şi potenţate de simţuri educate şi aduse la maximul personal de dezvoltare. Editura Creanga Fermecată ne invită la Casa Rudolf Steiner la lansarea carţii "Cele 12 simţuri şi educarea lor" de Ileana Vasilescu.
DETALII

Vine Mosu'! Si ca sa stie ca ne-am gandit la el si il asteptam cu nerabdare, va invitam sa il modelam si noi din lut! Sambata de la 11:30, timp de o ora si jumatate, ii dam viaţă lui Moş Crăciun! Atelier de modelaj în lut pentru oameni mici si oameni mari de orice varsta! 
DETALII
Clubul Copiilor Isteți vă invită la al cincilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideţi să ne lăsăm fascinaţi de magia gheţii carbonice. 
DETALII ATELIER
DUMINICĂ

18 DECEMBRIE

Casuţa Aventurilor vă aşteaptă la un spectacol de teatru pentru copii de 2-8 ani dedicat sărbătorilor de iarnă. Piesa este o imbinare ideală de teatru real şi teatru de papuşi, plină de replici haioase, situaţii captivante şi deosebit de interactivă.
DETALII SPECTACOL
În Ajunul Craciunului, morocanoasa si zgarcita matusa Matilda este vizitata de cei doi nepotei, Billy si Lilly care vin sa o invite la petrecerea de Craciun, insa ea crede ca de Craciun pentru copii trebuie doar sa cheltui bani. Vezi ce se întâmplă în spectacolul de teatru pentru copii de toate varstele Poveste de Crăciun, la Teatrul Coquette.
AFLĂ MAI MULTE
SĂPTĂMÂNA VIITOARE

21 DECEMBRIE

STEP IT susține ediția 2016 a celui mai mare eveniment de educație din istorie, al cărui mesaj este că oricine poate învăța programare. Hour of Code (Ora de Programare) este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi și studenţi din peste 180 de ţări.
 
AFLĂ MAI MULTE

Vă invităm Miercuri 21 decembrie la Târgul de Crăciun Montessano, pentru a petrece împreună o seară de neuitat. Vom avea parte de o într-o atmosferă feerică de sărbatori, în miros de vin fiert şi turtă dulce, sub luminiţele Crăciunului, în curtea Scolii Montessano.
 
AFLĂ MAI MULTE

Suplimente alimentare produse de ChildLife® Essentials
Competiţia înseamnă că eu şi cu tine facem acelaşi lucru, fiecare în felul său sau respectând aceleaşi reguli, iar la sfârşit ne sunt evaluate rezultatele. Este oare competiţia folositoare sau mai degrabă e un obstacol în devenirea copilului?
Ce înseamnă de fapt agresivitatea copiilor? De ce manifestă uneori copiii un comportament agresiv? Vezi care sunt cele mai importante cauze ale agresivităţii copiilor.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.