Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

🌞    PLANURI DE WEEKEND    🌞
17-18 SEPTEMBRIE 2016

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Ce Facem Cu Copilul In Weekend.
Weekend de Activitati 17-18 Septembrie
CITEŞTE ARTICOL

Educaţia Sexuală
Când şi Cum Începem Să Le Vorbim Copiilor Despre Sex

Care sunt cele mai bune momente pentru a le vorbi copiilor despre sex şi cum le vorbim acestora. Cum abordăm educaţia sexuală? Cele mai frecvente întrebări pe care le pun copiii despre sex, în funcţie de vârstă.

CITEŞTE ARTICOL
Cum sa reactionam cand copilul nostru traieste un disconfort in relatia cu noi sau prietenii si colegii lui? Cum vorbim cu copilul cand noi simtim tristete, furie sau frica, ingrijorare? Ce facem cand, din cauza oboselii sau a stresului, ridicam tonul la el, il criticam sau ignoram?

Aflam pe 21 Septembrie la primul workshop pentru parinti sustinut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut, la care vom discuta despre cum creștem un copil cu empatie și compasiune față de el și ceilalți în momente de disconfort și conflicte în relații. 
AFLĂ MAI MULTE
Teatrul Coquette prezinta spectacolul pentru copii de 3-10 aniPrintesa si bobul de mazare. Acesta pune in scena povestea printului mofturos a lui lui H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
AFLĂ MAI MULTE
Copiii intre 1 si 3 ani sunt asteptati la Pe nisip, un nou atelier creativ de educatie timpurie prin teatru alaturi de Voicu Hetel la Podul lui Sfredelus. 
AFLĂ MAI MULTE
RECOMANDĂRI
Pentru părinții care își doresc copii autonomi, de mici, care să se dezvolte într-un mediu al respectului pentru ei și individualitatea lor, acesta poate fi un prim pas important. Programul de educație timpurie Kindi Toddlers, pe baze Montessori si dedicat copiilor cu vârste între 14 luni – 2.5 ani.
AFLĂ MAI MULTE
Haideți cu noi la Before & Afterschool la Clubul Copiilor Isteti, să descoperim impreună cea mai bună combinație de invatare, socializare și joaca! Pentru noi, educaţia înseamnă cultivarea încrederii în sine, pentru ca ceea ce este ascuns în interiorul copiilor, să poată înflori şi ieşi la lumină.
TOATE DETALIILE
Cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, parintii sunt invitati sa testeze si cumpare cele mai noi si interesante produse pentru cei mici, la preturi speciale la BABY EXPO Editia 47, targul pentru bebelusi si gravide.
AFLĂ MAI MULTE
Încep înscrierile la NARATIV – festival de lectura pentru copii. Asociația Curtea Veche ii asteapta pe copiii cu varste intre 3-14 ani la o noua editie, care va avea loc in doua weekend-uri: 24-25 septembrie și 1-2 octombrie 2016. Participarea la se face doar în baza înscrierii.
AFLĂ MAI MULTE


O limba straina se invata cel mai usor
cand esti copil!


Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Folosim tehnici comunicative de predare, jocuri și tehnologii de ultimă oră precum: smartboard și resurse online interactive, ca sa dezvoltam atat cele 4 abilităţi necesare în învăţarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere) cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

VEZI TOATE DETALIILE
RECOMANDĂRI
Îţi aducem 5 activităţi creative pentru copii, cum să faci simplu animale din hârtie împreună cu copilul. Îţi vor fi necesare doar: hârtie, foarfecă, lipici şi un creion.
VEZI ARTICOL
LOCAŢII KID-FRIENDLY
Parcuri de aventura
Ceainării şi terase
Parcuri în Bucureşti
ACTIVITĂŢI CU COPIII
Activităţi in casă
Cântece pentru copii
Desene animate
Dacă ai un copil energic, sportiv și căruia îi place să își depășească limitele, îi poți propune să vizitaţi cateva săli de escaladă pentru copii și adulți din Bucureşti. Cu siguranță că se va îndrăgosti de acest sport minunat și va dori să revină cât mai des.
CITESTE ARTICOL
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.