Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

EVENIMENTE DE WEEKEND

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti
Recomandări 6-7 August 2016


Yupi! Weekendul e aproape! Cât să muncești pe căldură asta? Hai să vedem lista de activităti de weekend și să ne pregătim de ieșiri!
CITEŞTE ARTICOL

Dragi parinti,

Va invitam miercuri, 10 august de la ora 18.30 la Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano ca sa cunoasteti conceptul nostru educational unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate.
AFLĂ MAI MULTE
Relaxare, muzica ambientala, povesti, face painting si ateliere la Copacul cu carti, un eveniment care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.
AFLĂ MAI MULTE
Trupa Mezzetino cu Muzicanții din Bremmen, Concurs cu premii, Concert Grupul Contrapunct, Prezentare de modă si alte surprize la Vacanța de vară cu Excelsior in Parcul Bazilescu.
TOATE DETALIILE
Weekendul acesta, cel mai năstrușnic Cartier este din nou bucuros de oaspeți! Cartierul poveștilor vă așteaptă să-i treceți pragul și să luați parte la un spectacol care va provoca simțurile și imaginația tinerilor spectatori. Alături de actori, aceștia vor lua parte la întâmplări palpitante în Casa Circului, vor trăi aventuri spectaculoase în Casa Cărții, și vor învăța să fie cu adevărat curajoși în Casa Prințului. Un eveniment in cadrul stagiunii estivale VăraTic.
AFLĂ MAI MULTE
Caravana Povestilor vine in Parcul IOR, lângă locul de joacă „la derdeluş”, cu ateliere gratuite pentru copii. Evenimentul incepe la ora 10:00 cu un atelier de povești alături de Marian Răducu, animator, şi Ozana Niţulescu, educator muzeal. Apoi devenim creativi la atelierele unde vom face jucării handmade.
AFLĂ MAI MULTE
ŞCOLI DE VARĂ ŞI PROGRAME DE VACANŢĂ
La Școala Piratilor Acvamania va propune un program inedit, antrenant si pline de voie buna, care combina sporturile nautice, cu activitati de educatie non-formala pe uscat. Copiii de 6-14 ani pornesc intr-o aventură de 5 zile în care invață cum sa faca fata provocarilor vietii.
TOATE DETALIILE

Aveti un copil cu varsta intre 5-12 ani?

After school Cei Trei Muschetari va prezinta Programul de Vacanta - SAPTAMANA 7 a Vacantei de Vara (8-12 august).

Oferiti-i copilului un cadou extraordinar: o saptamana de vacanta alaturi de copii de varsta lui, cu activitati in natura, la aer curat, joaca, relaxare si distractie! 

📞Detalii si inscrieri la 0724.384.924
AFLĂ MAI MULTE

SEMINAR GRATUIT!

Ce se află în spatele roboţeilor, jocurilor şi desenelor animate? Aflăm împreună într-o călătorie fascinantă în Robotolandia, o lume locuită de roboți. Vom învața să-i modelăm și vom afla ce trebuie să stim ca să-i programăm. Copiii vor ințelege ca echipamentul denumit computer sau robot functioneaza ruland programe. Copiii de 9-14 ani împreună cu părinții sunt invitaţi la Seminarul Demonstrativ Gratuit ”ROBOTOLANDIA”.

VEZI TOATE DETALIILE

Lista actualizata cu evenimentele gratuite
pentru copii in Bucuresti in vacanta de vara 2016

9 Paşi Pentru Evitarea Pedepselor
Ce Facem Atunci Cand Copilul Ne Provoaca


Cum putem creste un copil echilibrat si empatic fara sa folosim pedepse. Cei mai utili paşi pentru evitarea pedepselor atunci cand copilul ne provoaca.

CITESTE ARTICOLUL
LOCAŢII KID-FRIENDLY
Parcuri de aventura
Ceainării şi terase
Parcuri în Bucureşti
ACTIVITĂŢI CU COPIII
Activităţi in casă
Cântece pentru copii
Desene animate

Cele Mai Potrivite Desene Animate
Pentru Copii De 1 An


Selectie de seriale de desene animate pentru copii de 1 an: colorate, cu melodii amuzante si actiune lenta si usor de inteles.
VEZI LISTA
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.