Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

ζ ♠ ζ


Şcoala de Zâne şi GOKID au lansat proiectul

Povestea de Duminică Seara

 

Am început o serie de corespondenţe către abonaţii noştri prin care aducem un strop de inspiraţie părinţilor la ceas de seară, atunci când cei mici aşteaptă să intre în lumea viselor prin intermediul unei poveşti frumoase sau unei poezii melodioase.
 

Zâna Lunia şi Zâna Azaleea de la Şcoala de Zâne te vor ademeni și încânta cu povești (cu și fără zâne) care au în comun un lucru foarte important: reguli de purtare frumoasă și respect pentru tot ce ne înconjoară, pentru o viață trăită frumos. Ele vor compune un mic “îndrumar” de bună purtare, pentru copii mai mici, mai mari sau foarte mari. Căci în fiecare dintre noi există un copil, nu-i așa?
 

Citeşte mai jos povestea De ce să ne spălăm pe mâini şi mai multe poveşti minunate pe ŞcoaladeZâne.ro.
 

Povestea de Duminică Seara #4

 

De ce să ne spălăm pe mâini

de Zâna Lunia şi Zâna Azaleea


A fost odată ca niciodată, în vremuri foarte îndepărtate, un ținut plin de magie, unde traiau împreună – în pace și armonie – oameni, animale, plante și obiecte. Iar cine punea piciorul pe acel tărâm putea simți că face și el parte dintr-un univers magic, căci mulţumirea, înţelegerea și respectul domneau peste tot.

Oamenii erau învățați de mici știința vrăjilor și o foloseau pentru a face tărâmul lor și mai minunat: aveau grijă de anotimpuri, de culori și de forme, iar diversitatea era foarte apreciată. Cursul de magie nu era ușor, se învăța mult și se exersa și mai mult – și numai cei mai destoinici puteau primi bagheta magică, în semn de apreciere și recunoaștere. Ei aveau atunci onoarea de a participa la ritualurile magice prin care armonia și înțelegerea se stabiliza în ținutul lor.

Dar iată că într-o zi de vacanță, un prinț răsfățat de la curtea împăratului – unul din baieții cei mici – fură o baghetă magică de la unul din frații săi mai mari.

“Ce atâta școală pentru câteva expresii magice?” își spuse el în gând, furișă bagheta în haină și o porni la drum cu gândul să vadă cum îi vor ieși vrăjile. 

...
CITEŞTE CONTINUAREA POVEŞTII

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.