Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Planificăm un nou weekend de activităţi cu copilul în Bucureşti în 4-5 februarie. Nu rata cele mai importante ateliere, spectacole si cursuri pentru copii şi părinţi. 
 
CITEŞTE ARTICOL

Casuta Aventurilor va asteapta la o superba piesa de teatru interactiva si foarte distractiva, special dedicata micutilor vostri: Craiasa Zapezii si Dulciurica.
 
DETALII EVENIMENT

Am deschis un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învața să le și gestioneze. Mai avem 3 locuri libere la grupa cu varste intre 8-10 ani. Va asteptam sa va alaturati!
 
AFLĂ MAI MULTE

Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur.
 
DETALII EVENIMENT

Copiii intre 1 si 3 ani sunt asteptati la un nou atelier creativ de educatie timpurie prin teatru alaturi de Voicu Hetel la Clubul Miruna.
DETALII EVENIMENT

Ați auzit VESTEA CEA MARE? Magicianul Valentino revine la Salina by ABC cu un spectacol interactiv pentru toată familia, un spectacol de magie pentru părinți și copii în salină.
 
DETALII EVENIMENT

Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Oare cum arata o pompa de apa? Impreuna si cu multa indemanare, vom construi o pompa de apa. Va asteptam cu dra la Clubul Copiilor Isteți la atelierele de Experimente cu reacție și distracție.
 
DETALII EVENIMENT

Descopera oferta de PETRECERI de la
Clubul Elefantelul curios® !


Elefantelul curios va pune la dispozitie 3 sali in care cei mici isi pot sarbatori ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni. Acestea au o capacitate de maximum 25 de copii. Parterul este destinat copiilor de 0-6 ani, cu jocuri, jucarii si mini joc de lumini si spatiu pentru parinti.
 
DETALII

Limite cu blandete. Va invitam pe 16 Februarie la un nou workshop cu Otilia Mantelers la Gradinita Montessano, unde vom vorbi despre comportamentele provocatoare ale copiilor, despre cum sa evitam pedepsele si sa punem limite cu blandete.
 
DETALII EVENIMENT

Copilul tău este pasionat de tehnologie şi vrea să înveţe în joacă? Vino cu el la Școala de iarnă Robotica: LEGO de la Step IT Academy. Soluția timpului liber petrecut inteligent!
 
DETALII EVENIMENT
Ne vedem pe-afară, ok?
© Sandi Lazar
VIDEO. Pinocchio în Română. Vezi toate versiunile de desene animate dublate în română ale îndrăgitei poveşti pentru copii Pinocchio.

Copilului Tău îi e Frică de Întuneric?

Ce soluții avem pentru a ajuta copilul să depăşească teama de întuneric.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.