Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

📢   ACTIVITĂŢI DE WEEKEND ÎN FAMILIE    📢
28-30 OCTOMBRIE 2016, BUCUREŞTI

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
Sfârşitul de săptămână este aproape. Nu vrem să ne prindă nepregătiţi şi facem un tur online al celor mai importante evenimente pentru copii si părinţi.

Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie.
 
CITEŞTE ARTICOL
Cauţi un program de vacanta pentru copilul tău? Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai – Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa!
DETALII PROGRAM
MiniArtShow vă invită la Danila Prepeleac, un spectacol de teatru pentru copii, adaptare dupa Ion Creanga la Cinema Pro. In plus va fi si o tombola cu premii!
AFLĂ MAI MULTE
Duminică, 30 octombrie, Tapusele ne invita la un nou spectacol pentru copii de 0-5 ani, Fantezii din pălării. Pălării de diverse culori şi forme, de peste mări şi ţări şi din poveştile îndrăgite vă dau întâlnire la spectacolul lor!
AFLĂ MAI MULTE
MÂINE, 27 OCT. EVENIMENT PĂRINŢI
Te gândești tot mai des la schimbarea domeniului de activitate? Îți dorești un job bine plătit? STEP IT îi invită pe părinţii (si nu numai) interesaţi de o cariera in IT mâine, 27 octombrie de la ora 18:00, la Masterclass-ul gratuit “Cum să îți construieşti o carieră de succes în IT”.
AFLĂ MAI MULTE
30% REDUCERE LA LEGO!

PROFITĂ DE PROMOŢII!
VEZI OFERTELE
RECOMANDĂRI
Fundația Calea Victoriei organizează în perioada 12 Noiembrie-10 Decembrie Atelierul de Storytelling pentru copii cu vârste cuprinse între 8 si 12 ani.
AFLĂ MAI MULTE
Pe 5 Noiembrie ii invitam pe copii să experimenteze diverse tehnici de pictură cu ajutorul unor materiale neconvenționale la Montessano - Gradinită Scoală. Atelierul de pictură neconvențională se adresează copiilor pe grupe de varstă 1,5-3 ani si 3-6 ani.
AFLĂ MAI MULTE
Din 5 noiembrie incepe PsihoArmonie, un program de dezvoltare personală pentru copii 4-6 ani, cu psiholog Oana Petriman, la Centrul PsihArt. Un program unic de workshop-uri dedicate dezvoltării personale a copiilor ce are că scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale.
AFLĂ MAI MULTE
PROMOŢII LEGO!
VEZI OFERTELE
AFLĂ MAI MULTE
Clay Play Ceramica va invita joi la modelat decoratiuni de Halloween iar sambata veti crea o vrajitoare infricosatoare, cu nasul mare, cu palarii si maturi inspaimantatoare! Timp de o ora si jumatate va asteptam la Clay Play Ceramica sa ne bucuram impreuna si sa se pregatim pentru petrecerea de Halloween!
DETALII ATELIERE
SUPER REDUCERI

LA TOATE PRODUSELE RESIGILATE DE LA EMAG!
VEZI SUPER OFERTELE
Articole de parenting
Locaţii kid-friendly
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.