Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Primăvara îşi intră definitiv în drepturi şi ne încălzeşte weekendul acesta cu temperaturi ideale şi soare din belşug. Ne vedem pe afară dar şi la numeroasele evenimente pentru copii şi părinţi care se organizează la Bucureşti pe 1 şi 2 aprilie. 
CITEŞTE ARTICOL

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook
 
Slime sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de slime si o vei lua acasa intr-un recipient ermetic. Clubul Copiilor Isteti va invita la o noua serie de "Experimente cu Reactie si Distractie"!
DETALII EVENIMENT

ALaNDaLa vă așteaptă la atelierul Iepurașul Matei, un atelier de meșterit iepurași unde copiii de 2-8 ani își vor cultiva răbdarea dar și creativitatea intr-un mediu placut si relaxant.
 
DETALII EVENIMENT
- 25 %

Invitam pe toti cei interesati sa vina cu cei mici la o sedinta de salinoterapie si un spectacol de circ sustinut de Circul As in cadrul Salina by ABC! Ne vor incanta cu numere de jonglerii comice, dresura de animale pe durata unei ore, timp in care ionii de sare va vor ajuta sa va imbunatatiti respiratia si vor actiona pozitiv asupra imunitatii.
 
DETALII EVENIMENT

Te invitam pe 5 Aprilie la atelierul Cum să susții încrederea în sine a copilului tău, la care vei descoperi cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial. Un program de ateliere pentru părinţi cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®.
 
DETALII EVENIMENT


Teatropolis Junior vine la Clubul Miruna cu un nou spectacol pentru copii si parinti: Muzicantii din Bremen. Ce fac animalele din curte când îmbătrânesc și nu își mai pot face treaba? Nu știm, dar animalele din povestea noastră au găsit soluția care le va schimba viața.
 

AFLĂ MAI MULTE

Încep cursurile EduBricks de robotica pentru copii de 6-14 ani! Copiii sunt motivati sa rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.
AFLĂ MAI MULTE

Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau?
Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin joaca!

 
AFLĂ MAI MULTE


ALaNDaLa așteaptă toate fetițele la Micuța balerină, un atelier de meșterit pentru copii de 4-9 ani, unde cu dragoste și tul vor exersa motricitatea fină și precizia, într-un mediu social.
 

AFLĂ MAI MULTE

Vă aşteptăm cu mic cu mare, la un spectacol senzorial copii de 0-3 ani, despre joacă şi senzaţii, despre cum poţi învaţa jucându-te! Un eveniment oferit de Tăpuşele unde copiii experimenteaza culorile prin joaca si senzatii.
 
DETALII

Luni, 3 aprilie, incepem un nou program de ateliere de mișcare și muzică în limba engleză unde copiii de 3-5 ani participă la diverse jocuri prin care invata notiunile de baza in limba engleza, fac jocuri de miscare si invata sa recunoasca muzica marilor compozitori.
 
DETALII
- 29 %

Povestea mea de iubire cu o ştrengăriţă

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.