Copy
Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Super weekend cu vreme autentică de primăvară, soare şi evenimente pentru copii din belşug! Vezi ce facem cu copilul în weekend 4-5 Martie, recomandări de evenimente pentru copii în Bucureşti.
 
CITEŞTE ARTICOL

Vine primăvara! O întâmpinăm cum se cuvine, cu ghiocei şi mărţişoare la cele mai importante Târguri de Mărţişor din București din februarie-martie 2017.
 
AFLĂ MAI MULTE

Luna martie este una speciala pentru vizitatoarele Militari Shopping: in prima saptamana doamnele si domnisoarele sunt invitate la rasfat in gradina din galeria centrului comercial, apoi pot participa la o tombola adresata in exclusivitate sexului frumos, cu premii pe masura.
 
DETALII EVENIMENT

Clubul Miruna va invita la un nou spectacolul pentru copii de 3-8 ani Ursul pacalit de Vulpe, un eveniment oferit de Teatropolis Junior.
 
DETALII EVENIMENT

ALaNDaLa ne invita la Flori pentru mama, un atelier de creație pentru copii 3-8 ani unde ne distrăm făcând coșulețe, flori și felicitări pentru mame, din hârtie colorată și muuuultă imaginație!
 
DETALII EVENIMENT

Clubul Copiilor Isteti vă așteaptă la „Flori de ziua Mamei!”, un atelier de creație plin de culoare, parfum și bucurie! Copiii vor realiza singuri un aranjament floral, iar la sfarsit il vor lua acasa pentru a-l darui mamei sau unei femei dragi lor: bunica, prietena, ori sora.

 

AFLĂ MAI MULTE

Editura Cartea Copiilor ne invita la doua lansari de carte si ateliere creative pentru copii cu acces gratuit, sa citim si sa ne jucam impreuna în mansarda librăriei Cărturești Verona.
 
DETALII

În acest weekend cei mici se vor distra la ALaNDaLa, unde va avea loc atelierul de creatie pentru copii de 2-5 ani intitulat Magie la Zoo.
 
DETALII

Eveniment editie speciala de ZIUA MAMEI – un eveniment de suflet si pentru suflet pentru TINE iubita mama si copilul tau oferit de Casuta Aventurilor.
 
DETALII

Teatrul din Podul Meu vine cu un nou spectacol-atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru intitulat CULORI, la Clubul Miruna.
 
AFLĂ MAI MULTE
SHOP?
 


Dacă se apropie weekendul ne facem planuri de ieşiri. Îţi oferim cateva sugestii de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucuresti. Cele mai apreciate ieşiri de weekend în familie şi sugestii noi. 
 
Animaţii Pencilmation. Desene Animate care îi Inspiră pe Copii să Deseneze

Desene animate care îi inspiră pe copii să deseneze. Pencilmation Cartoons este un proiect interesant care foloseşte tehnici de animaţie stop motion, desene simple pe whiteboard şi efecte speciale de sunet.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.