Copy

Boek een reis naar Bristol en Bath via GoBristol.nl en haal je tips uit de vernieuwde stadsgids van CityZapper.com.

View this email in your browser

Bristol uitgeroepen tot de beste culinaire bestemming van de wereld!

Ontdek bruisend Bristol en Bath in één stedentrip

Bristol is door de World Food Travel Association benoemd tot beste culinaire bestemming van de wereld. En dat op 75 minuten vliegen vanaf Amsterdam! Door het nieuwe platform GoBristol.nl is het mogelijk een reis naar deze culinaire bestemming te boeken én deze te combineren met het Romeinse Bath, want de steden liggen maar 12 minuten met de trein bij elkaar vandaan. Ontdek ook wat deze unieke Engelse steden te bieden hebben door de vernieuwde gratis stadsgids van CityZapper.com te bekijken.

Beste culinaire bestemming 
Bristol werd afgelopen maand verkozen tot de beste culinaire bestemming van de wereld door de World Food Travel Association tijdens de FoodTrekking Awards 2019. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest culinaire bestemming op het gebied van kwaliteit en innovatie. Met vijf Michelinsterrestaurants is het dan ook geen wonder dat Bristol deze prijs in de wacht sleept. Ga op stedentrip naar de Engelse stad en geniet bijvoorbeeld van de klasse bij Casamia of de tapas van het traditionele Paco Tapas.

Boek nu bij Go Bristol
Vanaf nu kun je reizen boeken naar Bristol en Bath via de website GoBristol.nl. Alle reizen zijn inclusief rechtstreekse KLM-vlucht naar Bristol Airport en door de verschillende pakketten op de website is er voor ieder wat wils. Zo kun je een KLM Package Deal boeken waarbij je zelf je hotel mag kiezen, of kun je in vijf dagen Bristol én Bath ontdekken met het pakket van House of Britain.

Gratis CityZapper stadsgids
Op de website CityZapper.com vind je gratis stadsgidsen boordevol tips voor een geslaagde stedentrip. De stadsgidsen van Bristol en bath zijn sinds 1 oktober volledig vernieuwd en brengt je alle informatie die je nodig hebt voor een goed gevuld programma. Zo kun je de spectaculaire Clifton Suspension Bridge bezoeken of meer leren over de rijke geschiedenis van de stad in Blaise Museum. In Bath kun je onder andere de beroemde Romeinse baden en imposante Royal Cresent bewonderen.

Twee steden, één stedentrip
De stad Bristol heeft een verhaal te vertellen, en dat vind je overal op straat. Bristol is een broedplaats van kunstenaars en activisten. Zo komt de kunstenaar Banksy er bijvoorbeeld vandaan en vind je er veel van zijn (of haar) werk terug wanneer je door de artistieke straatjes dwaalt. Omgeven door de heuvels van zuidwest Engeland, heeft het gebied zijn eigen onmiskenbare identiteit. Zo is Bath met haar Romeinse baden een totaal andere wereld. En dat op zo’n korte afstand van elkaar!

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Dit persbericht is verstuurd in opdracht van Visit Bristol, Visit Bath en Bristol Airport.

Lees hier meer over de FoodTrekking Awards.

Downloads: 
- Beeldmateriaal

Foto's mogen gebruikt worden in print of online publicaties met als doel het toerisme naar Bristol en Bath te bevorderen. De foto's mogen gebruikt worden onder de voorwaarde dat credits (zoals genoemd in de bestandsnaam) worden vernoemd.

Voor nadere informatie en/of beeld kunt u contact opnemen met Zapper PR, bereikbaar op telefoonnummer 020 320 7688 of via e-mail op press@zapperpr.com.

Copyright 2019 Zapper PR & Destination Marketing, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zapper PR & Destination Marketing · Silodam 183 · Amsterdam, NH 1013 AS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp