Copy
Geen woorden maar data Ziet u de afbeeldingen hieronder niet?
Voeg info@hippoline.nl dan toe aan uw veilige afzenders, of bekijk de webversie.
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen zichtbaar te maken. nieuwsbrief
dinsdag 8 april 2015
Handleiding
GeoQlik voor professionals
Marijn Boerman, onze GIS-specialist, heeft een aantal trainers van Agilos opgeleid tot GeoQlik-trainer. 'Train de trainer' was het uitgangspunt bij Agilos, onze Belgische Qlik-partner. Speciaal daarvoor hebben we een handzame manual geschreven. Die handleiding is nu beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.
Section Access en toch benchmarken

Section Access is een middel om data af te schermen voor verschillende gebruikers(groepen). Maar hoe zorg je ervoor dat je toch kunt blijven benchmarken tegen uitgesloten data? Onze consultant, Thijs de Bruijn, hield daar een helder betoog over op de eerste bijeenkomst van de Qlik User Group. Dit is zijn blog.
Workshop Qlik Sense op 28 mei
Qlik Sense wordt geroemd om z’n eenvoud en gebruiksgemak. Maar hoe werkt het en wat levert de applicatie je op aan nieuwe inzichten? Bij UNIT4, onze partner, laten we zien wat Qlik Sense allemaal kan. Een workshop voor QlikView-gebruikers en andere belangstellenden. We beginnen om 10 uur en de bijeenkomst in Sliedrecht wordt afgesloten met een lunch. Lees meer ►
Geen woorden maar data
We gaan het gewoon doen. Met twee teams, acht deelnemers, verschijnen we 12 april aan de start van de Marathon Rotterdam. Elke loper neemt een ¼ marathon voor z'n rekening. Onderweg zwaaien we graag naar hordes fans, familie en zakenrelaties. Zo ziet ons tenue eruit en geen woorden maar data vinden we een toepasselijke slogan. Loop je ook? Dan wensen we je plezier en succes!
Het verhaal van tevreden klanten
Wat hebben een financieel dienstverlener en een restaurantketen met elkaar gemeen? Ze maken sinds kort gebruik van GeoQlik, de link tussen GIS en BI. We hebben nieuwe applicaties ontwikkeld voor Graydon Nederland en ‘De Smaak van Croy’. Wat die tools doen kunnen Richard Ates - Graydon Nederland - en Jan Franken - Croy - natuurlijk het beste zelf vertellen. Twee klantverhalen waar we trots op zijn.
Qonnections
met Mirjam
in Texas 
We zijn uitgenodigd om binnenkort te spreken op Qonnections in Dallas, de jaarlijkse Partner Summit voor Qlik-partners. Mirjam van Kooten zal de kracht van GIS en BI illustreren aan de hand van dashboards die HippoLine de afgelopen tijd heeft ontwikkeld met GeoQlik. Voor wie haar wil volgen op Qonnections volg @HippoLine op Twitter.
Onze nieuwsbrief verschijnt wanneer wij wat te melden hebben. U bent opgenomen in de mailing omdat wij uw adres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen. Mocht u niet op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van HippoLine, meldt u zich dan af via deze link.
Interessant? Deel deze nieuwsbrief met anderen:
HippoLine B.V.
Ambachtweg 23
2841 MA  Moordrecht
Nederland

T +31 (0)182 820 398
M +31 (0)6 42033191
E info@hippoline.nl
Uitschrijven    |    Gegevens wijzigen    |    Deze nieuwsbrief doorsturen
Email Marketing Powered by Mailchimp