Copy
Kijken, lezen, luisteren naar HDN, GGD, HIP en a.s.r. verzekeringen
Kijken, luisteren, lezen.  U komt de feestdagen wel door...
Bekijk in browser
Click 'Download images' to view images
december 2021
BI Consultancy       Ons Team       Klantverhalen       Podcasts       Blogposts       Contact
Dashboard a.s.r. verzekeringen
Elke hypotheekaanvraag is er één, maar hoeveel aanvragen resulteren in een finaal akkoord, ondertekend en afgerond? Een glazen bol heeft a.s.r. verzekeringen niet. Wél een dashboard dat vrij accuraat voorspelt wat er in de pijplijn zit. 'Doe ik het echt wel zo goed of zijn het toevalstreffers? Met dit dashboard zie ik dingen die ik anders niet had gezien', zegt Herbert Meinders, IT-consultant en ketenmanager Hypotheken bij a.s.r.
Lees verder »
Ambities HDN in onze podcast
Vandaag weten hoeveel hypotheekaanvragen er gisteren zijn geweest? Dan moet je bij HDN zijn. Op deze en talloze andere vragen geeft HDN antwoord. Arjen de Bake is er verantwoordelijk voor innovatie en datamanagement. Hij is te horen in een nieuwe aflevering van Data Talks. 
Beluister podcast »
HIP in één minuut
HIP is het HippoLine Insurance Platform voor klanten van ANVA. We kunnen veel vertellen over dit managementinformatiesysteem met verschillende apps, maar onze animatie vertelt het hele verhaal. Gemaakt door collega Ruth Martoredjo met Joël Batenburg.
 
Filmpje »
Trainingen Qlik Sense in januari 
In de derde en vierde week van januari worden twee trainingen gegeven:
  1. Qlik Sense Designer (twee dagen)
  2. Qlik Sense Developer (drie dagen)
Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De training is in een kleine groep en wordt gegeven door onze ervaren Qlik consultants.
 
Aanmelden »
BI-specialist Bart Binnekamp:
'Hier worden ontwerpers blij van'
Release Qlik Sense November
Blogpost »
Dashboard voor GGD's
De gemeente houdt via de GGD toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang. Voor de monitoring, de planning van de inspecties en de rapportages heeft HippoLine een dashboard gebouwd. GGD West-Brabant, GGD Hart voor Brabant en GGD Drenthe gebruiken de app. 
Ronald van der Does, BI-consultant, en Marielle Booij-Rhemrev, toezichthouder kinderopvang GGD Drenthe, hebben het dashboard voor de GGD's onlangs gepresenteerd op een online congres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Meer weten over de applicatie? Neem contact op met Ronald.
Vertel mij meer »
Data als activa op de balans?
Zijn IT en data kostenpost of het goud van de organisatie? Mirjam van Kooten las 'Data Waarde Creatie' van Ken van Ierland en Fiona van Maanen. Over geld verdienen in het digitale tijdperk. Het managementboek scoort goed en heeft een aantal interessante invalshoeken. 
Lees verder »
Apache Log4j en Qlik
Abonnees op onze technische nieuwsbrief hebben al kunnen lezen dat de gevonden kwetsbaarheid in Apache Log4j geen impact heeft op de Cliënt-managed producten van Qlik die onder support vallen.
Heb je GeoAnalytics geïnstalleerd, dan raden wij je aan dit product te updaten. En uiteraard is het altijd verstandig om te zorgen dat je werkt met een recente versie van Qlik Sense. Voor klanten waarvoor wij de software hosten, werken we uiteraard met recente en veilige versies.
 
Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan op het Qlik Support Blog. 
Lees verder »
HippoLine Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis. U bent opgenomen in de mailing omdat wij uw adres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen. Mocht u niet op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van HippoLine, meldt u zich dan af via deze link.
Contactgegevens
Ambachtweg 23
2841 MA Moordrecht
Nederland
 
T +31 (0)18 28 20 398
M +31 (0)6 42 03 31 91
E info@hippoline.nl
Social Media
twitter youtube linkedin
© HippoLine B.V. 2021    |    Gegevens wijzigen    |    Afmelden