No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
L'edifici de l'EEBE que presideix el nou campus de la Diagonal-Besòs de la UPC

La UPC oferirà a partir de setembre 7 graus al nou campus del Besòs


Les enginyeries Biomèdica, Elèctrica, Electrònica Industrial i Automàtica, de l'Energia, Mecànica, Química i de Materials que la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ofereix a Barcelona s'impartiran, d'aquí 8 mesos, a la nova Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) del campus Diagonal-Besòs.

Les obres de construcció de l'edifici, situat al costat de la ronda del Litoral, a l'altra banda del recinte del Fòrum, i a tocar del barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs, es donaran oficialment per finalitzades demà en un acte que reunirà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, amb el rector de la UPC, el matemàtic Enric Fossas.

D'aquí a 15 dies, el dimecres 10 de febrer, se celebraran les primeres Jornades de Portes Obertes de l'EEBE, coincidint amb la jornada conjunta de sessions informatives que es realitzarà a tots els centres de la UPC.

El campus, la construcció del qual va ser aprovada el 2007 per la Generalitat, preveu acollir més de 3.000 estudiants, entre títols de grau, màster i doctorat. Dos edificis destinats a la recerca s'aixecaran al costat de la nova escola, de 12 plantes.

ADÉU A L'ESCOLA INDUSTRIAL
Sis de les titulacions que es traslladen al Besòs (les enginyeries Biomèdica, Elèctrica, Electrònica Industrial, de l'Energia, Mecànica i Química) s'oferten ara a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona  (EUETIB) ubicada al recinte de l'antiga Escola Industrial del carrer Urgell, un edifici que la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació tenen previst destinar a d'altres usos.

El grau de Química també s'imparteix a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), a la part alta de la Diagonal, així com la titulació d'Enginyeria de Materials, que també serà traslladada al nou campus.

A banda de les dues ubicacions de la Diagonal, al nord i ara al sud, la UPC té campus a Castelldefels, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Manresa i Igualada.
Alumnes de Batxillerat en una de
les sessions realitzades a l'IQS

 

IQS enceta el programa d'activitats per a estudiants de Batxillerat


L'Institut Químic de Sarrià (IQS) de la Universitat Ramon Lull (URL) enceta el febrer, i fins al maig, un extens programa d'activitats dirigides als estudiants de primer i segon de Batxillerat interessats en els graus que imparteix, Química, Enginyeria Química, Biotecnologia, Farmàcia, Enginyeria Industrial i ADE, amb l'objectiu que puguin conèixer-los més a fons.

Les sessions són de caràcter multidisciplinari i, agrupades per àmbits d'estudi, poden tenir tant el format de pràctiques als tallers o laboratoris com el de conferències.

En el cas dels estudis de l'àmbit econòmic, les propostes se centren en l'anàlisi de casos pràctics en l'entorn de la gestió empresarial.

La participació en les activitats, que se celebren a partir de les 16 hores, és lliure i gratuïta, però cal inscriure's prèviament.
La seu central del CITM de la
UPC, a la ciutat de Terrassa

 

Els graus de Videojocs i Multimèdia, les dues apostes del CITM de la UPC


El Centre de la Imatge i de la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la Universitat Politècnica (UPC) ofereix la doble possibilitat de cursar el grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs en anglès, a Barcelona, o bé en català, castellà i anglès a Terrassa, on també imparteix el grau de Multimèdia.
 
Videojocs ha fet seus els 10 anys d'experiència del màster en Disseny i Creació de Videojocs de la UPC, convertit en un referent a Espanya, que té el suport de més de 30 empreses del sector.

Els graduats en Multimèdia del CITM s'especialitzen en la creació de continguts digitals 2D, 3D, vídeo i postproducció, usabilitat i interfícies gràfiques, així com en la implementació de solucions web, aplicacions mòbils i entorns virtuals interactius.

Les Jornades de Portes Obertes permeten conèixer les seves instal·lacions. Inscriu-t'hi!
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email