Copy

NUORTENIDEAT.FI-UUTISKIRJE 6/2015


Tämä on viimeinen uutiskirje ennen kesätaukoa. Seuraava ilmestyy torstaina 20.8. ja siitä lähtien aina joka kuukauden kolmas torstai. Koordinaatti toivottaa hyvää kesää kaikille Nuortenideat.fi-uutiskirjeen lukijoille!
 

SISÄLTÖ:

Kesälomat Koordinaatissa
Hae osallistujaksi #BePart-seminaariin
Nuortenideat.fi koulutustarpeet
Syksyn verkkokoulutukset 

 

KESÄLOMAT KOORDINAATISSA

Nuortenideat.fi ja Nuortenelämä.fi ovat avoinna ja palvelevat koko kesän ajan normaalisti. Nuortenideat.fi-palveluun liittyvät kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää kesän aikana sähköpostitse osoitteeseen tuki@nuortenideat.fi.

Lomailemme kesän aikana porrastetusti niin, että joku henkilökunnasta on aina tavoitettavissa.

Alla tarkemmat loma-ajankohdat:
koordinaattori Jaana Fedotoff, lomalla 29.6.-31.7.
suunnittelija Mika Pietilä, lomalla 18.6.-6.7. ja 4.8.-18.8.
suunnittelija Merja-Maaria Oinas, lomalla 2.7.-4.8.
palveluassistentti Heidi Leppäkari, lomalla 6.7.-7.8.
projektityöntekijä Maria Siivonen, lomalla 8.-12.6. ja 13.-31.7.

Henkilöstön yhteystiedot osoitteessa www.koordinaatti.fi/yhteystiedot.

 

HAE OSALLISTUJAKSI #BEPART-SEMINAARIIN

Koordinaatti on yksi kumppaneista #BePart-seminaarissa, joka järjestetään Brysselissä, Belgiassa 19.–22.11.2015. Seminaariin tulee osallistujia seitsemästä maasta. Suomesta mukaan pääsee 3 henkilöä. Englanninkielisen seminaarin keskiössä on nuorten aktiivisen kansalaisuuden vahvistaminen sekä heidän vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksien varmistaminen digitaalisen median ja uusien vaikuttamistapojen kautta.

Seminaari on suunnattu nuorisotyöntekijöille ja nuorten parissa toimiville, joilla on jo osaamista tai tietoa nuorten (verkko)osallistumisesta. Suositeltavaa on, että seminaariin osallistuvilla on konkreettinen projekti tai projektisuunnitelma, joka liittyy seminaarin aihepiiriin.

Osallistumismaksu 80 euroa, joka sisältää ohjelman, ruokailun ja majoitukset. Matkakulujen osalta Suomesta matkustaville korvataan kulut vähintään 500 euroon asti. Järjestäjätahon tavoitteena on korvata aiheutuneet matkakulut, mutta tämän ylittävä määrä selviää myöhemmässä vaiheessa.

Oletko kiinnostunut osallistumaan? Ole yhteydessä Merja-Maariaan 18.6. mennessä, tarkemmat ohjeet osoitteessa www.koordinaatti.fi/ajankohtaista/hae-osallistujaksi-bepart. Lisätietoja seminaarista ja alustava ohjelma löytyvät osoitteesta www.bepartevent.com.

 

NUORTENIDEAT.FI KOULUTUSTARPEET

Onko organisaatiollasi koulutustarpeita Nuortenideat.fi-palveluun liittyen? Koordinaatti vastaa koulutus- ja tukipalveluista ja voimme järjestää keskitettyjä koulutuksia eri puolilla Suomea. Palvelun käyttöön liittyviä verkkokoulutuksia ja -perehdytyksiä järjestetään myös sovitusti.

Koulutuksen toteuttamiseksi edellytetään tiettyä osallistujamäärää, joten samalta alueelta olisi hyvä olla useampi organisaatio, joka on ottanut palvelun käyttöönsä ja kiinnostunut osallistumaan koulutukseen. Koulutukset voidaan avata myös lähialueiden toimijoille.

Ole yhteydessä ja ilmoita koulutukseen liittyvät toiveet sähköpostitse merja-maaria.oinas@ouka.fi tai tuki@nuortenideat.fi. Puhelimitse voi olla yhteydessä 044 703 8303 / Merja-Maaria Oinas.

 

SYKSYN VERKKOKOULUTUKSET

Koordinaatti järjestää kolme verkkokoulutusta elo-syyskuussa eri kohderyhmille. Muut loppuvuoden koulutukset tarkentuvut alkusyksystä. Ennakkoilmoittautuminen edellytetään verkkokoulutuksiin. Info- ja esittelytilaisuuteen voi osallistua ilmoittautumatta.

Webinaari: keskiviikkona 19.8.2015 klo 13:00–14.30
Koordinaatti järjestää Nuortenideat.fi-palvelun esittely- ja infotilaisuuden verkossa (webinaari). Tilaisuus on suunnattu Nuortenideat.fi-palvelun käyttöönootosta kiinnostuneille toimijoille. Webinaarin vetäjänä toimii suunnittelija Merja-Maaria Oinas.

Lisätiedot osallistumisesta löytyvät Koordinaatin kalenterista: http://www.koordinaatti.fi/fi/kalenteri/nuortenideat-webinaari-1908

Verkkokoulutus: tiistaina 1.9.2015 klo 13:30–15:30
Koordinaatti järjestää Nuortenideat.fi-verkkokoulutuksen, joka on suunnattu palvelun jo käyttöön ottaneille toimijoille. Koulutuksessa keskitytään erityisesti yhteyshenkilön tehtäviin.

Lisätiedot, alustava ohjelma ja ilmoittautuminen ennakkoon 19.8. mennessä Koordinaatin kalenterista: http://www.koordinaatti.fi/fi/kalenteri/nuortenideat-verkkokoulutus-0109

Verkkokoulutus: torstaina 3.9.2015 klo 13:30-15:30
Koordinaatti järjestää Nuortenideat.fi-verkkokoulutuksen, joka on ensisijaisesti suunnattu vaikuttamispalvelun käyttöä harkitseville toimijoille, jotka haluavat perehtyä tarkemmin palvelun käyttöön ja toiminnallisuuksiin. Koulutukseen voivat osallistua myös palvelun käyttöön ottaneet toimijat, jotka eivät ole perehtyneet siihen vielä tarkemmin.

Lisätiedot, alustava ohjelma ja ilmoittautuminen ennakkoon 19.8. mennessä Koordinaatin kalenterista: http://www.koordinaatti.fi/fi/kalenteri/nuortenideat-verkkokoulutus-0309

Lisätietoja koulutuksista:
suunnittelija Merja-Maaria Oinas
merja-maaria.oinas(at)ouka.fi | tuki@nuortenideat.fi, p. 044 703 8303
poista minut tältä listalta | päivitä tilausasetuksiani

Uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa Nuortenideat.fi-palvelun sähköpostilistalle. Liity listalle: http://eepurl.com/ujezL
 

Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
www.koordinaatti.fi

www.facebook.com/Aloitekanava.fi www.twitter.com/Koordinaatti