Copy

NUORTENIDEAT.FI-UUTISKIRJE 6/2016

 

SISÄLTÖ:

Ilmoittaudu ja osallistu verkkokoulutuksiin
Hyödynnä maksuttomat markkinointimateriaalit
Kehittämispäivät Vantaalla 9.-10.11.
Vaikuttamispalvelun kyselytoiminto uudistunut

 

ILMOITTAUDU JA OSALLISTU VERKKOKOULUTUKSIIN!

Keskitettyjä koulutuksia järjestetään alkusyksystä seuraavasti. Jos näistä ei löydy sopivaa koulutuspäivää, ole yhteydessä! Linkit koulutustallenteisiin voidaan myös toimittaa pyydettäessä. Lisätietoja koulutuksista: suunnittelija Merja-Maaria Oinas, merja-maaria.oinas@ouka.fi | tuki@nuortenideat.fi, p. 044 703 8303.
 

Nuortenideat.fi-verkkoklinikka

Tiistaina 30.8.2016 klo 13.30–15.00
Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön, ideoiden etenemiseen tai vaikuttamispalvelun markkinointiin liittyen? Osallistu verkkoklinikalle ja saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin! Koulutus on suunnattu vaikuttamispalvelun käyttöön ottaneille organisaatioille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ennakkoon 25.8. mennessä Koordinaatin kalenterissa.
 

Webinaari: Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi

Keskiviikkona 31.8.2016 klo 13.30–15.00
Miten Nuortenideat.fi-palvelu toimii? Kuka sen voi ottaa käyttöönsä ja miten se tapahtuu? Tule kuulemaan kaikille avoin esittely Nuortenideat.fi-palvelusta ja sen käyttöönotosta. Lisätiedot ja alustava ohjelma Koordinaatin kalenterissa.
 

Verkkokoulutus: Nuortenideat.fi-verkkokoulutus

Tiistaina 6.9. klo 9.30–12.00
Koulutuksessa esitellään organisaatioiden yhteyshenkilöiden näkökulmasta Nuortenideat.fi-palvelun toiminnallisuudet, yhteyshenkilön tehtävät ja materiaalit työn tueksi. Koulutus on suunnattu palvelun käyttöön ottaneille organisaatioille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ennakkoon 2.9. mennessä Koordinaatin kalenterissa.

 

KEHITTÄMISPÄIVÄT VANTAALLA 9.-10.11.2016

Olethan varannut kalenteriisi valtakunnalliset Nuortenideat.fi-kehittämispäivät, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa marraskuun alussa Vantaalla? Vaikuttamispalvelua kehittämään ja arvioimaan kutsutaan palvelua käyttävät ja sen kehittämisestä kiinnostuneet. Päivien aikana verkostoidutaan sekä jaetaan kokemuksia palvelun käytöstä ja markkinoinnista. Ilmoittautumisohjeet ja alustava ohjelma julkaistaan myöhemmin syksyllä!

 

HYÖDYNNÄ MAKSUTTOMAT MARKKINOINTIMATERIAALIT

Tilaa nyt maksuttomasti syksyn toimintoihin ja tilaisuuksiin markkinointimateriaaleja! Nuortenideat.fi-ilmeellä on saatavilla digi- ja printtimateriaaleja sekä hienoja palkintoja nuorille. Toimitamme myös palvelun esittelytilaisuuksiin T-paitoja palvelua markkinoiville yhteyshenkilöille ja nuorille. Lähes kaikki materiaalit ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tilaa printtimateriaalia ja palkintoja: www.koordinaatti.fi/materiaalitilaus
•    Sinä olet demokratiakasvattaja -opas (printtinä)
•    flyerit ja esitteet (kasvattajille, uusille organisaatioille)
•    kirjanmerkki nuorille (jakomateriaaliksi)
•    jakomateriaalit (purkkaa, lyijykyniä)
•    palkinnot (t-paidat, pipot, power bankit)
•    messutelineet

Huomioithan, että palkintoja ja jakomateriaaleja on rajallinen määrä, joten kerro tilauslomakkeella, millaisesta tilaisuudesta on kyse.

Digimateriaalit: www.koordinaatti.fi/materiaalipankki/nuortenideat
•    bannerit
•    logot
•    screen-mainokset (esim. taulutelevisioihin)
•    videomainokset (YouTube-kanavalla)
•    rintamerkkipohjat
•    Justimus suosittelee (palvelun esittelyvideo) https://www.youtube.com/watch?v=fsWviv20xrc
•    Sinä olet demokratiakasvattaja -opas www.koordinaatti.fi/demokratiaopas

 

VAIKUTTAMISPALVELUN KYSEYTOIMINTO UUDISTUNUT

Ideoihin liittyvä kyselytoiminto on uudistunut kesän aikana. Jokainen käyttäjä (organisaatio/nuori) voi lisätä omaan ideaansa aina myös lyhyen kyselyn tai gallupin. Aluksi tulee kirjoittaa idean kuvauskenttään teksti ja muistaa lisätä organisaatio, johon idea/kysely liittyy. Tämän jälkeen pääsee lisäämään kysymyksen ja vastausvaihtoehdot klikkaamalla ”Uusi kysely” -linkkiä.

Kysely voi sisältää useita kysymyksiä ja kysymys voi sisältää useita vastausvaihtoehtoja. Uusia kysymyksiä luodaan ”Lisää kysymys” -painikkeella, minkä yhteydessä valitaan, millaisen kysymyksen haluaa tehdä. Kysymyksen vastausvaihtoehtoja lisätään ”Lisää vastausvaihtoehto” -painikkeella.

Kyselyn asetuksiin voi määrittää myös tulosten esitystavan. Käyttäjä voi valita, näytetäänkö tulokset heti vai vasta kyselyyn vastaamisen jälkeen. Kysely tallentuu ensin luonnostilaan, jota voi palata muokkaamaan. Vasta kun klikataan ”Avaa äänestettäväksi” -painiketta, voivat käyttäjät vastata kyselyyn. Kysely sulkeutuu siinä vaiheessa, kun idea viedään eteenpäin. Sen voi sulkea aikaisemminkin ”Sulje äänestäminen” -toiminnon avulla.

Muista jakaa julkaistua kyselyä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Google+, sähköpostitse)! Tällä tavoin varmistetaan, että aiheesta kiinnostuneet löytävät sen ja pääsevät vastaamaan. Huomioi myös, että kyselyn tuloksista voi tehdä PDF-tiedoston ja sen voi tulostaa.
poista minut tältä listalta | päivitä tilausasetuksiani

Uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa Nuortenideat.fi-palvelun sähköpostilistalle. Liity listalle: http://eepurl.com/ujezL
 

Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
www.koordinaatti.fi

www.facebook.com/Aloitekanava.fi www.twitter.com/Koordinaatti