Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier
NZG NATIONALE
ZORGGIDS
®
Voor verzorgend en betrokken Nederland Week 11/2017
Headlines

Extra aandacht voor KOPP-kinderen in de Week van de Zorg en Welzijn 
Normal_vrouw_ondergoed_genitali_n534Van 13 tot 18 maart vindt de week van Zorg en Welzijn plaats, waarbij meer dan duizend zorginstellingen als ggz-instellingen en ziekenhuizen hun deuren voor het publiek openen. De RvdK vraagt in deze week aandacht voor het welzijn van KOPP-kinderen.

Aantal 65-plussers met hersenletsel stijgt
Normal_duurSteeds meer ouderen lopen hersenletsel op, soms fataal, door vallen. Het aantal jongere slachtoffers van hersenletsel loopt terug, met name doordat het wegverkeer veiliger wordt. Dat blijkt uit onderzoek over de periode 1998-2012.

Arbeidsmarkt in de zorg trekt dit jaar aan 
Normal_van_rijn De afgelopen jaren zijn er veel banen verdwenen in de zorg. Inmiddels zijn er duidelijke tekenen dat de arbeidsmarkt weer aantrekt. Dit blijkt uit de Factsheet Zorg die UWV heeft uitgebracht tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn van 13 tot en met 18 maart.

Zorgpremie wordt flink duurder bij verlieslijdend Achmea  
Normal_thuiszorg Zorgverzekeraar Achmea waarschuwt dat de zorgpremie flink omhoog moet om overeind te blijven staan. De grootste zorgverzekeraar van Nederland heeft de afgelopen jaren veel eigen geld moeten bijleggen om de stijging van de zorgpremies tegen te gaan.

Tim Hofman duikt in levens van jonge mensen met beperking 
Normal_geld In seizoen zestien van het BNN-programma Je Zal Het Maar Hebben ontmoet Tim Hofman weer nieuwe jonge mensen met beperkingen en unieke persoonlijke verhalen. Ondanks hun aandoening halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die ze nog wel kunnen.

Den Haag heeft primeur met anonieme soa-test uit automaat  
Normal_vrouw_ondergoed_genitali_n534 Aan de buitenmuur van de apotheek aan het Prins Hendrikplein in Den Haag hangt vanaf volgende week een automaat met soa-testen. Deze kunnen gebruikt worden door mensen die onveilige seks hebben gehad, en zich willen laten testen op een seksueel overdraagbare aandoening.
Zorgvacatures
Alle zorgvacatures
Zorgagenda
Alle zorg agendapunten
Blog
1-0 voor de zorg

Een bekend citaat uit de reclamewereld is: '50 procent van het reclamebudget is weggegooid geld, we weten alleen niet om welke helft het gaat’. Voor veel organisaties is dit citaat een reden om maar te blijven investeren. Voor DSW is dit exact de reden om het reclamebudget tot een minimum te beperken. Vandaar dat uw tv-programma nog nooit onderbroken werd door een commerciële boodschap van ons. DSW heeft een reclamebudget van één euro per verzekerde per jaar.

Dit is een automatisch gegenereerd bericht. Dit e-mailadres is alleen bedoeld voor het versturen van e-mails en kan niet worden gebruikt voor correspondentie. U kunt klikken op afmelden als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nationale Media B.V. · Sontweg 13 · Groningen, Gr 9723 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp