Copy
This summary of your content shows in the preview area of some email clients.

«Η Καρδιά του Παιδιού»
 
Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας
Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών

Γενική Συνέλευση 2013


Πανελλήνιος Σύλλογος
Προστασίας Ενημέρωσης

& Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών
"Η Καρδιά του Παιδιού"

DONATE
Στήριξε κι εσύ την ελπίδα
στις καρδιές των παιδιών

SHARE THIS EMAIL
FOLLOW on TWITTER
JOIN on FACEBOOK
Αθήνα, 30.09.2013
                                                                                   Αρ. Πρωτ. 520/2013
 
 
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
 
 Αγαπητά μέλη,
 
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5:00 μμ, στα γραφεία μας, στην οδό Αιόλου 104 Αθήνα, 2ος όροφος, γραφείο 215, με τα εξής θέματα:
 
·         Απολογισμός διαχειριστικής περιόδου 2012
·         Ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ.
·         Τροποποίηση Καταστατικού
 
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι, σε περίπτωση μη απαρτίας, η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5:00 μμ, στα γραφεία μας. Επειδή συνήθως η 1η ημερομηνία αγνοείται, θα ισχύσει η 2η ημερομηνία, δηλαδή η Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5:00 μμ.
 
Προκειμένου να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση και η τροποποίηση του καταστατικού με επιτυχία, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Παράλληλα θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του Πανελλήνιου Συλλόγου και για τα θέματα που σας αφορούν άμεσα. Υπογραμμίζουμε ότι, η παρουσία των μελών, τουλάχιστον αυτών  που διαμένουν εντός του νομού Αττικής, αποτελεί ηθική επιβράβευση για τις προσπάθειές μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο και αφιλοκερδές έργο που έχουμε αναλάβει.
 
«Η Καρδιά του Παιδιού», τη χρονιά αυτή συμπληρώνει 32 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς. Στην πορεία μας συναντήσαμε και συνεχίζουμε να συναντάμε πολλά εμπόδια, με τη βοήθειά σας όμως, πετύχαμε αρκετά. Μεταξύ άλλων, στηρίξαμε οικονομικά περίπου 2.000 οικογένειες. Καλύψαμε έξοδα νοσηλείας, ιατρικές επισκέψεις, χειρουργικές επεμβάσεις, προσφέραμε προσωρινό κατάλυμα σε σημαντικό αριθμό οικογενειών από την επαρχία. Παρείχαμε και παρέχουμε πληροφόρηση αναφορικά με τα προβλήματα των παιδιών. Αγωνιστήκαμε ενάντια στη γραφειοκρατία που ταλανίζει τους γονείς και τους μικρούς ασθενείς. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος, πρέπει να σημειωθεί, ότι αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες ECHDO (European Congenital Heart Disease Organization), και βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του, στις ευγενικές δωρεές ιδιωτών και χορηγίες εταιρειών.
 
Κύριος στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι η δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας, προκειμένου να ανακουφίσουμε οικονομικά τις οικογένειες των καρδιοπαθών παιδιών που έρχονται από άλλες πόλεις ή από την επαρχία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σας έχουμε δίπλα μας συνοδοιπόρους, στην προσπάθεια αυτή.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι «Η Καρδιά του Παιδιού» είναι Σωματείο Ιδιωτικού Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας, μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθάμε τα παιδιά και τους ενήλικες με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Σε περίπτωση που δε δύνασθε να καταβάλλετε το ποσό των οφειλόμενων συνδρομών, η οποιαδήποτε έστω και μικρή συνεισφορά σας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι πολύτιμη για το έργο μας. Διαφορετικά, κάθε έκτακτη ενίσχυση-δωρεά πλέον των συνδρομών, είναι ευπρόσδεκτη. Σας παρακαλούμε πολύ, για την αποστολή χρημάτων ή την καταβολή της συνδρομής σας μέσω ΕΛΤΑ, να φυλάσσετε απαραιτήτως το απόκομμα του ταχυδρομείου, μέχρι την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής. Ακόμη τονίζουμε ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διενεργείται ταχυδρόμηση χρημάτων μέσα σε φάκελο, διότι είναι πιθανό να χαθούν.
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από το Μάιο του 2012 στα γραφεία του Πανελλήνιου Συλλόγου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον ψυχολόγο κ. Φώτη Βαρελά, συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης-συμβουλευτικής σε καρδιοπαθή παιδιά και οικογένειες που θέλουν να αντιμετωπίσουν θέματα όπως: ψυχολογική προετοιμασία πριν και μετά το χειρουργείο, διαχείριση θυμού και επιθετικότητας παιδιών με ΣΚ, υποχονδρίαση, προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές της εικόνας του σώματος κ.ά. Πραγματοποιούνται επίσης συνεδρίες παιδοοδοντιατρικής ενημέρωσης για τη στοματική υγιεινή και σωστή φροντίδα των δοντιών στους γονείς των καρδιοπαθών παιδιών, με την κάλυψη της Ελληνικής Παιδοοδοντιατρικής Εταιρείας. Όλες οι συνεδρίες προσφέρονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, από εξειδικευμένο προσωπικό, εθελοντικά. Για ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.3218488 & 210.3253786.
 
Για την καθημερινή σας ενημέρωση όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου, από εδώ και στο εξής μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.kardiapaidiou.gr, ή τη σελίδα μας στο facebook «Η Καρδιά του Παιδιού».Σας ευχαριστούμε θερμά και μην ξεχνάτε ότι σας χρειαζόμαστε κοντά μας.
 
Με εκτίμηση,
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
 
                  Η Πρόεδρος                                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Α. Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου                                                                      Π. Παπαγεωργάκη
 
Επίτιμα μέλη: Λιδωρίκη Ζωζώ & Σηφαλάκης Γεώργιος
unsubscribe from this list | update subscription preferences 
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp