In deze nieuwsbrief geven we concrete tips voor wie gaat trouwen of samenwonen. We hebben ook informatie voor wie naar het hoger onderwijs gaat en gidsen u door de doolhof van studiebeurzen, studiepunten en studentenjobs. Tenslotte gaan we na of het de moeite loont om in vreemde munten te beleggen en hoe u dat kan doen.

Nieuwsbrief n° 11 
Checklist "Trouwen of Samenwonen"
Met de eerste zonnestralen zien we weer veel koppels in het huwelijksbootje stappen. Het huwelijk - maar ook samenwonen - heeft heel wat gevolgen voor uw geldzaken. Wikifin.be bevat al veel uitleg over de financiële kant van een relatie. In de nieuwe checklist "Trouwen of Samenwonen", geven we 10 concrete tips om uw geldzaken in orde te brengen.
Klik hier om de checklist te raadplegen.
Hogere studies
Studeren in België is over het algemeen betaalbaar, maar eens het hoger onderwijs in zicht, wordt de financiële uitdaging groter. Met welk budget moet ik rekening houden? Waarop letten bij het zoeken naar een kot? Kom ik in aanmerking voor een studiebeurs en hoe die aanvragen? Hoeveel mag ik verdienen in een studentenjob en toch fiscaal ten laste blijven van mijn ouders? Hoeveel mag ik verdienen zonder zelf belast te worden
Beleggen in vreemde munten
De rente in euro staat historisch laag, maar dat is niet zo in alle munten.
Kan beleggen in andere munten een oplossing bieden in de zoektocht naar rendement? Wat zijn de risico's en welke zijn de mogelijkheden om te beleggen in valuta?

Klik hier om meer te weten te komen.
Like https://www.facebook.com/wikifin.be.nl on Facebook
     
 Vindt u deze informatie interessant ? Stuur het dan door naar een vriend.
Contacteer Wikifin
Bezoek Wikifin.be
Facebook.com/wikifin.be.nl
__________________________________________________

Copyright © 2013 FSMAalle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich ingeschreven heeft via Wikifin.be

Ons adres is:

FSMA
Congresstraat 12-14
Brussel 1000
België


    Uitschrijven - Profiel wijzigen