Copy

Newsletterul  Asociatiei Serviciul Apel si
C.I.S Bucuresti |04/ 2014

(IM)MIGRATION IS NATURAL
CAMPANIE 2%
Asociatia Serviciul APEL desfasoara pana pe 26 Mai 2014, campanie de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anul fiscal 2013) pentru colectarea fondurilor necesare continuarii actiunilor de ajutor pentru persoanele marginalizate din Romania.
 
CLICK AICI >>
Raport UNHCR log a numărul de solicitanți de azil în România

Un raport al Biroului Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), dat publicităţii astăzi, prezintă o creştere bruscă a numărului cererilor de azil pe parcursul anului 2013 în 44 de ţări industrializate, determinată în principal de criza din Siria.
 

PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET


Like Newsletter.13: (im)migration is natural on Facebook
DIICOT: Percheziții în Suceava la traficanți de migranți; 5 persoane au fost reținute
 
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava și ofițeri de poliție judiciară au efectuat 8 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unei grupări infracționale formată din 16 persoane, cetățeni ucraineni, moldoveni și români, specializată în trafic de migranți.
Denissa si Luiza povestesc experienta lor ca voluntare la APEL
 
Denissa si Luiza povestesc experienta lor ca voluntare la Apel

Cu ce vă ocupaţi?

Denissa: “Ajut ca voluntar o tânără din Egipt să înveÅ£e limba română. Ea vorbeÅŸte araba ÅŸi învaţă limba română. Are 19 ani ÅŸi locuieÅŸte aici de un an. S-a mutat cu tatăl său în BucureÅŸti deoarece el s-a căsătorit cu o româncă. S-a despărÅ£it cu greu de Egipt, ÅŸi-a lăsat acolo toÅ£i prietenii ÅŸi familia. AÅŸa ca nu doar o învăţ limba română, ci vorbim ÅŸi despre viaţă, îi dau sfaturi generale despre viaÅ£a în România.”  
FOLLOW US...
FOLLOW on FACEBOOK
FOLLOW on TWITTER
Website
Email
Cei opt migranți abandonați în apă de călăuză au cerut azil în România
 
„Războiul din Siria este foarte periculos. Nu există siguranță, nu sunt bani, nu este de mâncare. În fiecare zi sunt bombardamente, în fiecare zi văd oameni care mor pe străzi. Nu se poate trăi în Siria acum! Caut o viață mai sigură“, a spus un sirian.
 

Like Newsletter.13: (im)migration is natural on Facebook
Vizita la muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”
 
In cadrul Proiectul „Cursuri de limba română È™i activități educative pentru străinii din afara Uniunii Europene” sa desfăşurat o sesiune aplicativa a cursului de limba română la Bucuresti  – Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Au participat la aceasta vizita cursanti din cadrul grupei de  franceza – engleza pentru a cunoaste traditiile si arihitectura satelor din Romania.
 
PENTRU MAI MULTE INFORMATII

 
Like Newsletter.13: (im)migration is natural on Facebook
Curs on line gratuit de limba romana 
 
Acest curs on-line se adresează tuturor celor care îşi doresc să dobândească sau să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba română.

Accesarea modulelor este gratuită şi se urmăreşte stimularea capacităţii de întelegere, de dialog şi de asimilare a unei pronunţii corecte în limba română.

Cele 30 de lecÅ£ii ce vă sunt puse la dispoziÅ£ie sunt structurate în funcÅ£ie de gradul de dificultate ÅŸi acoperă nivelurile A1 până la B1 conform cadrului european de referinţă. 
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania


unsubscribe from this list update subscription preferences