Copy

Newsletterul  Asociatiei Serviciul Apel si
C.I.S Bucuresti |08/ 2014

(IM)MIGRATION IS NATURAL
AJUTA CAUZA NOASTRA
Prin sprijinul tau vom asigura continuarea ajutorului oferit persoanelor 
din categorii vulnerabile in acontinua sa lupte si nu sa-si piarda speranta in a-si recupera drepturile sale.

 
CLICK AICI >>
Facilitarea integrării și dezvoltarea deprinderilor pentru o viață independentă a persoanelor refugiate, relocate în Timișoara, prin crearea unei rețele de suport local
 
Proiectul se adresează celor 20 de refugiați relocați irakieni în Timișoara, prin care se urmărește integrarea acestora în noua societate gazdă, prin susținerea unor activități culturale, recreaționale și educaționale.

PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET

Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
 
O creștere rapidă a strămutării în Ucraina, peste 50.000 persoane afectate
 
AgenÈ›ia ONU pentru refugiaÈ›i a declarat vineri că strămutările forÈ›ate sunt în creÈ™tere în Ucraina, cu un număr estimativ de 54.400 de persoane strămutate pe plan intern - 12.000 din Crimeea È™i restul din regiunea estică. ÃŽn ultima săptămână, numărul celor strămutaÈ›i în propria È›ară a crescut cu mai mult de 16.400.
145.000 de femei refugiate din Siria, cap de familie, luptă pentru supravieţuire
 
Peste145.000 de familii siriene refugiate din Egipt, Liban, Irak şi Iordania - sau una din patru gospodării - sunt conduse de femei care se confruntă singure cu lupta pentru supravieţuire

Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook

FOLLOW US...
FOLLOW on FACEBOOK
FOLLOW on TWITTER
Website
Email

 
UNHCR cere Europei o implicare urgentă pentru a stopa decesul migranților pe mare

Agenția ONU pentru refugiați a solicitat joi, Europei, măsuri urgente pentru a stopa şirul tot mai mare al deceselor pe mare, din rândul refugiaților şi migranților, după ce numai în ultimele 10 zile mai mult de 260 de persoane au murit sau au fost date dispărute în timp ce încercau să traverseze marea Mediterană pentru a ajunge în Europa.
 
Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
 
52 de imigranţi din Orientul Mijlociu au solicitat protecţia statului român
 
52 de imigranţi au solicitat protecţie internaţională statului român. Astfel, grupul compus din adulţi şi minori, dintre care 44 de cetăţeni afgani, 5 iranieni şi 3 pakistanezi, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 50 ani, au depus cereri de azil la Serviciul de Imigrări al Judeţului Constanţa, din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări.
 
PENTRU MAI MULTE INFORMATII
 
Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
 
Revista Migrant in Romania
 
Revista poate fi vizualizată direct online sau descărcată în format .pdf pentru a fi vizualizată cu programul gratuit Adobe Acrobat Reader.
Pentru a primi revista în format tipărit (pe hârtie reciclată), vă rugăm să ne contactaÅ£i
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania


unsubscribe from this list update subscription preferences