Stai alaturi de Serviciul APEL, pentru a te menÈ›ine informat!

ianuarie  2014

NEWSLETTER

(im) migration is natural

C.I.S Bucuresti   
7.800 de studenti straini pompeaza 15 mil. euro in universitatile romanesti
 
Peste 6.100 de studenti straini care provin din state non-UE invata in acest moment in universitatile de stat din Romania si platesc o taxa anuala de scolarizare de 3.200 de dolari (2.290 euro), de pe urma careia institutiile de invatamant superior de stat incaseaza aproximativ 14 mil. euro pe an. „Anul trecut, in cadrul universitatii (Babes-Bolyai - n.r.) studiau aproximativ 700 de studenti straini, iar majoritatea proveneau din state care nu sunt membre UE, precum Algeria, Maroc, Tunisia.
Like Newsletter.10: (im)migration is natural on Facebook
Romania, vazuta prin ochii voluntarilor straini
 

10 tineri din Georgia, Portugalia, Franţa şi Turcia fac voluntariat în judeţul Vâlcea, în cadrul unor proiecte finanţate de Uniunea Europeană. Printre multele activităţi, voluntarii străini fac educaţie non-formală cu elevi de etnie romă din judeţ. Cele câteva luni petrecute printre români nu i-au speriat ci, din contră, i-au făcut să vorbească frumos despre România.
             
PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET


 
Like Newsletter.10: (im)migration is natural on Facebook
 
Keep calm and speak Romanian!


Din luna noiembrie 2013, am inceput in Bucuresti cursurile gratuite de limba romana pentru migrantii veniti din tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Primii pasi au fost facuti de 20 de persoane de origine chineza, iar din decembrie am inceput a doua grupa pentru vorbitorii de limba araba.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Twitter
Twitter

Migratia si azilul

Noul Nouă Migratia si azilul Decembrie Edition Nr.5/2013 este afară. Articole Interesant, care include: Schimb Experienta România - Belarus, Fenomenul migraÈ›iei, African convertit la CredinÈ›a strămoÈ™ească Romaneasca, Drept ne Respectăm fundamental deÈ™i individului, , Bucuria Crăciunului împărtășită refugiaÈ›ilor Si solicitanÈ›ilor Azil, Polul Bucuriei planetare, CRACIUNUL version Orientul Mijlociu È™i mult mai mult.

 

Like Newsletter.10: (im)migration is natural on Facebook

 
O Seara Multiculturala
 
In perioada sarbatorilor de iarna, pe 20 Decembrie, echipa APEL impreuna cu voluntarii asociatiei au organizat pentru beneficiarii Centrului de Informare destinat strainilor o Seara Multiculturala de Craciun. Ne-am propus ca prin acest eveniment sa-i introducem pe migrantii din Bucuresti in atmosfera sarbatorilor de iarna. Multe persoane au raspuns cu entuziasm, 26 fiind prezente la intalnire.

 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII

 
Like Newsletter.10: (im)migration is natural on Facebook
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences